Samsung Galaxy A71 ve Huawei Nova 5T

Ekran koruyucu üstünde çıkıyor derken hocam?
Bazı cihazların kutu içeriğinde koruyucu kılıf çıkıyor. Ayrıca ekranlarında fabrika çıkışı olarak ekran koruyucu jelatin oluyor mesela Galaxy S10 serisi gibi.
Hocam ben de Teknoseyir'de izlediğim videoya göre söyledim. Bende telefon bakıyorum, Nova 5T düşünmüştüm, ısınma sorunu var diye vaz geçtim.
Benim de radarımda olan bir cihaz hocam Nova 5T. Sosyal medyada , internet gezintisinde , YouTube kullanımında ısınma sorunu yaşanmıyorsa almayı düşünüyorum çünkü oyun oynamıyorum bir nevi zorlanmayacak cihaz benim kullanımımda.

Telefonu hala almadıysan Reno2 Z öneririm. Senin istediğin her özelliği taşıyor.

Fabrika çıkışlı film var hocam. Bu da çizilmelere karşı koruma sağlar kırılmasına engel olamasa da.
Hocam o fabrika çıkışli film dediğin, bizim telefoncularda taktırdığımız filim değili? Tek farkı fabrika çıkışlı, film üstünde takılı oluyor yani.

Hocam o fabrika çıkışli film dediğin, bizim telefoncularda taktırdığımız filim değili? Tek farkı fabrika çıkışlı, film üstünde takılı oluyor yani.
Film hocam işte jelatin. Kırılmaz cam felan değil ince bir tabaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…