Hocam Nova 5T modelinde ısınma sorunu var, yani oyun oynarken telefon çok ısınıyor, işlemci performansı yarı yarıya düşüyor. Haliyle telefon ısındığı için işlemci performansını kısıyor, oyun performansı düşüyor. O yüzden Nova 5T modelini çoğu kişi önermiyor. Hocam aceleniz yoksa Redmi Note 9 Pro' yu bekleyebilirsiniz. Acelem var, ben 1-2 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum derseniz, Redmi Note 8 Pro veya Xiaomi Mİ 9T modellerinden birini öneririm.
Samsung markaya açıkcası ben pek sıcak bakmıyorum. Samsung alınacaksa, S ve Note serisi alınmalı, bunların dışındaki modeller alınmamalı diye düşünüyorum. Samsung diğer çıkardığı modellere S ve Note serisi kadar önem vermiyor, yazılım yönden. Misal ben A3 2017 aldım, ilk çıktığı zamanlarda. O zamanlar Samsung hayranlığım vardı, başka bir marka telefon almayı düşünmüyordum. Aldıktan sonra anladım, keşke Samsung almasaymışım. Şuan kullandığım telefonu 1500 TL' ye aldım, o zamanlar 1500 TL' ye başka markaların daha iyi özellikler sunan telefonları vardı, o yüzden telefonu aldığıma pişmanım. Bu aralar telefon bakıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum, ekranı küçük geliyor, pek oyun oynamam ama almışken de iyi olsun diyorum, o yüzden 2500-3000 TL arası telefon bakıyorum, Samsung marka bakmıyorum bile, fiyatını hak etmiyor. Redmi Note 9 Pro modelini bekliyorum.