Samsung Galaxy A72 vs A73

S20 FE kullanıyorum sorularını cevaplarım.

A53'te bile Exynos 1280 var onda ise Exynos 990 var.

Exynos 990 işlemcili S20 FE satışı durduruldu satışı çünkü sorunluydu ve Exynos 990, Exynos 1280'den üstün amiral gemisi çip.

Başkalarının da dediği gibi S20 FE ikisinden de çok daha mantıklı bir seçim olur. İkisinden birini alacaksanız da A73 daha mantıklı. Neden derseniz;
A73, A72'ye göre: kamera konusunda daha iyi, ekran konusunda daha iyi, daha şık ve kaliteli, daha yeni, işlemci konusunda çok daha güçlü ve daha yeni nesil bir işlemcisi var. Tüm bunlara rağmen 20g daha hafif ve 0.5mm daha ince de.

Son düzenleme:

Android 13 geldiğinden beri 60Hz kullanıyorum gayet akıcı.

Zaten TR'ye ilk Exynos 990'lı S20 FE geldi ısınma sorunu şarj sorunu olduğu için Samsung TR'ye Snapdragon S20 FE getirdi ve Exynos satışı durduruldu.

S20 FE flagship.
4K 60FPS ön ve arka video çekim.
Amiral gemisi çip.
A serisi kadar kısıtlı olmayan yazılım.

Siz Exynos'lu modele bakıyorsunuz. Snapdragon'lu versiyonuna bakmanızı öneririm.

Evet gördüm şimdi öyleymiş bir de şunu sormak istiyorum S20 FE Gorilla Glass 3 barındırırken A73 Gorilla Glass 5 barındırıyor sizce bu çok önemli bir detay mı?

Evet gördüm şimdi öyleymiş bir de şunu sormak istiyorum S20 FE Gorilla Glass 3 barındırırken A73 Gorilla Glass 5 barındırıyor sizce bu çok önemli bir detay mı?

Gorilla Glass 3 kırılmalara karşı çok dayanıklı değil.
Ama ekran dayanıklılığı için daha kötü telefona geçmeye değmez.

O çok önemli değil. Diğer artıların yanında hiçbir şey kalır. Zaten muhtemelen kılıf ve ekran koruyucu kullanacağınız için hiç etkisi olmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…