Samsung Galaxy A80'de ses sorunu var mı?

EbubekirGamin01

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2020
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy A80 modelini almayı düşünüyorum fakat diyorlarki ses boguk geliyor falan diyorlar ee velasıl kelam A80 kullanan arkadaşlar varsa lütfen söyleyebilir mi gerçekten ses kalitesi öyle mi şimdiden teşekkürler! :)
 
Alabileceğin en kronik problemli cihazlardan bir tanesidir. Kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim. Hem ses kalitesi çok kötü, hem de kızaklı mekanizmanın ömrü çok uzun vadeli değil. Ayrıca zaten Samsung'un deneme olarak piyasaya sürdüğü, sorunlardan ve tutulmamasından dolayı üretimini durdurduğu modeldir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı