Yks öğrencisiyim bol bol video izleyip soru çözücem 7k gibi bir bütçem varKalem felan mı kullanacaksınız?
Tam olarak ne yapacağınızı söylemeniz lazım.
Aman hocam A9 Plus'ta kalem desteği yok.Yks öğrencisiyim bol bol video izleyip soru çözücem 7k gibi bir bütçem var
A9+ ya Universal kalem alsam nasıl olur peki zaten elimi yaslayarak kullanmıyorum beni 9 ay idare edecek bisey arıyorum en sonunda satıp kendime telefon alacağım öğrenci olduğum için bütçemde çok yokAman hocam A9 Plus'ta kalem desteği yok.
Buna bakabilirsiniz.![]()
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Tablet (128 GB)
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Tablet SM-P620NZAETUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Maalesef bütçenize kalemli tablet bulamadım ama A9+ çok üzer sizi o durumda. 2. El alabilirsiniz çok iyi olur.
Şu da olabilir:
![]()
Redmi Pad 2 Tablet (8 GB / 256 GB)
Redmi Pad 2 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sıkıntı çıkarır yine de üzer diye düşünüyorum.A9+ ya Universal kalem alsam nasıl olur peki zaten elimi yaslayarak kullanmıyorum beni 9 ay idare edecek bisey arıyorum en sonunda satıp kendime telefon alacağım öğrenci olduğum için bütçemde çok yok
Huawei se 11 önerirmisin?Sıkıntı çıkarır yine de üzer diye düşünüyorum.
İkinci el piyasasına bakın sizin için çok yüksek ise.
İşlemcisi kötü, kalem yanında gelmiyor, haliyle ekstra kalem almalısınız ve o da satılmıyormuş sanırım. Üzer bu. Google da yok.Huawei se 11 önerirmisin?
Yani bütçem 7k civarında forumları okuduğumda en mantıklısı a9+ mantıklı geldi birde Universal kalem alırım diye düşündüm ama çok kararsız kaldım ve artık kafamı çok kurcalamaya başladıİşlemcisi kötü, kalem yanında gelmiyor, haliyle ekstra kalem almalısınız ve o da satılmıyormuş sanırım. Üzer bu. Google da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.