Samsung Galaxy A9 plus alınır mı?

keremm12

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, tabletten çok anlamıyorum, biraz da seçici biriyim. 7K bandında bir bütçem var, Huawei 11 SE ve A9+ arasında kaldım. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yks öğrencisiyim bol bol video izleyip soru çözücem 7k gibi bir bütçem var
Aman hocam A9 Plus'ta kalem desteği yok.
Buna bakabilirsiniz.
Maalesef bütçenize kalemli tablet bulamadım ama A9+ çok üzer sizi o durumda. 2. El alabilirsiniz çok iyi olur.

Şu da olabilir:

Aman hocam A9 Plus'ta kalem desteği yok.
Buna bakabilirsiniz.
Maalesef bütçenize kalemli tablet bulamadım ama A9+ çok üzer sizi o durumda. 2. El alabilirsiniz çok iyi olur.

Şu da olabilir:
A9+ ya Universal kalem alsam nasıl olur peki zaten elimi yaslayarak kullanmıyorum beni 9 ay idare edecek bisey arıyorum en sonunda satıp kendime telefon alacağım öğrenci olduğum için bütçemde çok yok

A9+ ya Universal kalem alsam nasıl olur peki zaten elimi yaslayarak kullanmıyorum beni 9 ay idare edecek bisey arıyorum en sonunda satıp kendime telefon alacağım öğrenci olduğum için bütçemde çok yok
Sıkıntı çıkarır yine de üzer diye düşünüyorum.
İkinci el piyasasına bakın sizin için çok yüksek ise.

İşlemcisi kötü, kalem yanında gelmiyor, haliyle ekstra kalem almalısınız ve o da satılmıyormuş sanırım. Üzer bu. Google da yok.
Yani bütçem 7k civarında forumları okuduğumda en mantıklısı a9+ mantıklı geldi birde Universal kalem alırım diye düşündüm ama çok kararsız kaldım ve artık kafamı çok kurcalamaya başladı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı