Samsung Galaxy Alpha Isınma Sorunu

Evet sizin de dediğiniz gibi ses tuşu güç tuşu menü tuşu kombinasyonu ile açılan telefonun BIOS menüsü diyebiliriz :)
Eğer kablo aldıysanız veya başka Micro USB deneme şansınız var ise PC den yeniden indirip kurabilirsiniz.

Şu an kabloyu algılıyor bilgisayar ve sarjda 2 3 saatte dolmaya başladı (daha önceden algılamıyordu ve şarj 6-8 saate doluyordu) konuda belirtmiştim sadece ısınma ve güç kaybı var şu anlık format atıp smart switch le işletim sistemini tekrar yükleyeceğim ve şarj 90 lardayen dediğiniz işlemi uygulayacağım ve sizi tekrar bilgilendireceğim teşekkür ederim :)

Alpha ısıyı fazla hissettirmiş gibi bir hissiyat verebilir. 40 derece korkulacak bir düzey değil.

Olabilir ama daha önce bu kadar ısındığını hiç fark etmemiştim yanı bu kadar ısınmıyordu bu aralar böyle olunca bende korktum sağolun :like: :D

Format tamamdır samsung hesaplarım çok zorluk çıkardı parola sıfırla yeni hesap kur vs hallettim sonunda ama formattan sonra android sürümü aynı geldi 5.0.2 şu an yani en günceli bu zaten smart switchle sistemi bir daha nasıl kuracam yardım edebilirmisniz? :)

Format tamamdır samsung hesaplarım çok zorluk çıkardı parola sıfırla yeni hesap kur vs hallettim sonunda ama formattan sonra android sürümü aynı geldi 5.0.2 şu an yani en günceli bu zaten smart switchle sistemi bir daha nasıl kuracam yardım edebilirmisniz? :)
Cihazınıza uygun en son yazılım sürümü o demek ki çünkü kurarken de güncelleme kontrolü yapıyor :)
İlk resimdeki menüden seçim yaptıktan sonra çıkan ekranları onaylayın kendisi en baştan windows iso'su indirir gibi Android i indirip kuracaktır. Ancak kablonuza güveniyorsanız yapın ne olur ne olmaz. Samsung servisleri, showroomları da ücretsiz bu işlemi yapmaktalar.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 2.JPG
    2.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 117
çogu telefonda ısınma sorunu vardır karedşim telefonda daha az oyun oyna sürekli şarj a takma he diyorsan çook ısınıyor ozaman yapacak birşey yok satıp yeni telefon almanı öneririm telefon ısınması kasmalara donmalara davetiye çıkarır telefon birkere dondumu gg satamazsın artık

Cihazınıza uygun en son yazılım sürümü o demek ki çünkü kurarken de güncelleme kontrolü yapıyor :)
İlk resimdeki menüden seçim yaptıktan sonra çıkan ekranları onaylayın kendisi en baştan windows iso'su indirir gibi Android i indirip kuracaktır. Ancak kablonuza güveniyorsanız yapın ne olur ne olmaz. Samsung servisleri, showroomları da ücretsiz bu işlemi yapmaktalar.

Su anlık ısınmadan yok pil azalmasıda bilgisayarda algılıyor telefonu bu yüzden şimdilik bu işlemi pas geçeceğim sanırım düzelmis durumda umarım bir sıkıntı çıkmaz yardımlarıniz için çok teşekkür ederim eğer ilerde bu sıkıntılar devam ederse dediğiniz işlemide yapacağım :)

Su anlık ısınmadan yok pil azalmasıda bilgisayarda algılıyor telefonu bu yüzden şimdilik bu işlemi pas geçeceğim sanırım düzelmis durumda umarım bir sıkıntı çıkmaz yardımlarıniz için çok teşekkür ederim eğer ilerde bu sıkıntılar devam ederse dediğiniz işlemide yapacağım :)
Rica ederim, geçmiş olsun :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı