Samsung Galaxy Buds 2 nasıl?

themeister10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Galaxy Buds 2 almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar kullanıcı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca 1600 lira altında daha güzel ve ANC özelliği olan kulaklık öneriniz varsa da alabilirim.

Merhaba, Samsung Galaxy Buds 2 almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar kullanıcı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca 1600 lira altında daha güzel ve ANC özelliği olan kulaklık öneriniz varsa da alabilirim.
2 ay oldu ben alalı baslarda cok tiz geldi bana bass ağırlıklı bir kulaklık değil daha cok dengeli diyebilirim. Kulaklik rahat bir sekilde kulaga oturuyor düşmüyor kesinlikle dinlediginiz muzik turune gore dışarıdaki sesleri hafif duyabilirsiniz anc cok guzel çalışıyor uygulama uzerinden mesela gorusme yaparken disaridaki sesleri de duyabilirsiniz.

2 ay oldu ben alalı baslarda cok tiz geldi bana bass ağırlıklı bir kulaklık değil daha cok dengeli diyebilirim. Kulaklik rahat bir sekilde kulaga oturuyor düşmüyor kesinlikle dinlediginiz muzik turune gore dışarıdaki sesleri hafif duyabilirsiniz anc cok guzel çalışıyor uygulama uzerinden mesela gorusme yaparken disaridaki sesleri de duyabilirsiniz.
1700'e bulunan Jabra elite 4 Buds 2'nin tek rakibi gibi duruyor. Seste biraz daha kaliteli olsa da mikrofon ve ses izolasyonunda Buds 2 önde. Bu nedenle o kadar fazla vermeye gerek yok. Buds 2 bu civarlardaki en mantıklı seçenek.
Telefon görüşmesi için değil daha çok günlük kullanım için kullanacağım zaten. Bass çok önemli değil. Şu anda Xiaomi Mi Earbuds basic 2 kullanıyorum. Ayrıca daha çok bilgisayarda kullanacağım. Umarım sorun olmaz.

Telefon görüşmesi için değil daha çok günlük kullanım için kullanacağım zaten. Bass çok önemli değil. Şu anda Xiaomi Mi Earbuds basic 2 kullanıyorum. Ayrıca daha çok bilgisayarda kullanacağım. Umarım sorun olmaz.
Oyunda kullanmayacaksanız sorun olmaz. Oyunda da hikayeli olanlarda üzmez.

Ayrıca bilgisayarınız masaüstüyse ve adaptör kulkanıyorsanız bluetooth 5.0 adaptör almanızı tavsiye ederim. 4.0'dan daha güzel ses verir.

Oyunda kullanmayacaksanız sorun olmaz. Oyunda da hikayeli olanlarda üzmez.

Ayrıca bilgisayarınız masaüstüyse ve adaptör kulkanıyorsanız bluetooth 5.0 adaptör almanızı tavsiye ederim. 4.0'dan daha güzel ses verir.
bluetooth 5.0 veya 5.1 var zaten bilgisayarımda. O yandan sorun yok ama telefondaki özellikleri bilgisayarda sorunsuz kullanabilir miyim? Mesela ANC veya ortam sesi

bluetooth 5.0 veya 5.1 var zaten bilgisayarımda. O yandan sorun yok ama telefondaki özellikleri bilgisayarda sorunsuz kullanabilir miyim? Mesela ANC veya ortam sesi
Kullanabiliyor olmanız lazım. Daha önce o tarz bir problem görmedim kulaklıklarda. Yine de bir araştırın ona çok önem veriyorsanız.

Kullanabilirsin ayni uygulama pc uzerinde de var kulakligi kesinlikle öneririm sarji falan da cok uzun gidiyor

Sende olduğu için soruyorum. Peki açıp kapatırken kırılacak gibi oluyor mu? Menteşeleri kuvvetli mi?

Gayet saglam hiç şüphen olmasin. Telefonunu esledikten sonra kutuyu acinca da direkt bağlanıyor Bluetooth acik olmasa bile.

Dosya Ekleri

• 20230215_180145.jpg
    20230215_180145.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 113

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı