eobard thawne 0
Hectopat
Eşofmanın cebinde kalmış annem de fsrk etmemiş alalı 1 ay oldu kulaklıklar çalışıyor diğerinden az ses geliyor ve bip sesi geliyor 3 saat oldu kuruttum kutusu şarj almıyor ne yapabilirim?
Beklesem çalışma olasılığı yok muMevta olmuş gibi o. Kulaklık IP67, IPDeterjan değil maalesef.
Eğer evinde kablosuz şarj cihazı varsa oradan şarj etmeyi dene, belki sadece şarj portuyla yırtmışsındır.
Ya da garanti falan alır mı?Beklesem çalışma olasılığı yok mu
Kutu açıkmış gördüğümdeYani biraz şans meselesi, bir şey diyemem. Kutunun şarj portu kesin gitmiştir bence, işte kablosuz şarjla içi gitti mi onu anlamış olurduk çünkü kutu genel olarak kapalı yani, içine su almamıştır diye tahmin ediyorum. Kulaklıklar için bir şey diyemem.
Kablosuz da olmuyorYani biraz şans meselesi, bir şey diyemem. Kutunun şarj portu kesin gitmiştir bence, işte kablosuz şarjla içi gitti mi onu anlamış olurduk çünkü kutu genel olarak kapalı yani, içine su almamıştır diye tahmin ediyorum. Kulaklıklar için bir şey diyemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.