Samsung Galaxy Buds 2 vs JBL Tune Flex

Berkay_00

Hectopat
İki kulaklık arasında kaldım. Oyun oynayan biri değilim. Genelde Instagram, Spotify, YouTube için bakıyorum. Günlük olarak kullanabileceğimi düşünerek ikisi arasında kaldım. Fakat tasarımından dolayı büyük ihtimalle Samsung Buds 2 tercih edeceğim. Hangisini almamı önerirsiniz?

Samsung Buds2

JBL Tune Flex

Buds 2 kullanıyorum ve çok memnunum, eğer kulağınıza oturursa harika ses veriyor (Soundpeats Free2 Classicten geçtim.) Mikrofon kalitesi de yine kulağınıza oturursa ve iki kulaklığı da kullanırsanız karşıya iyi gidiyor. Tekte yine gidiyor ama çok fazla sesin kötü geliyor dendi ondan ikisini de kullanın. Ayrıca rüzgarlı havalarda pek iyi değil. Tek eksisi bunlar onun dışında fiyatına göre mükemmel kulaklık

Buds 2 kullanıyorum ve çok memnunum, eğer kulağınıza oturursa harika ses veriyor (Soundpeats Free2 classicten geçtim.) Mikrofon kalitesi de yine kulağınıza oturursa ve iki kulaklığı da kullanırsanız karşıya iyi gidiyor. Tekte yine gidiyor ama çok fazla sesin kötü geliyor dendi ondan ikisini de kullanın. Ayrıca rüzgarlı havalarda pek iyi değil. Tek eksisi bunlar onun dışında fiyatına göre mükemmel kulaklık.

Yok hocam zaten ev gibi kapalı ortamlarda kullanacağım. Çok fazla bir problem olacağını düşünmüyorum. Mikrofon kalitesi beklemiyorum ancak sesim 5 10 TL'lik otogar kulaklıklarındaki kadar da kötü gitmesin. 1600 1800'lere kadar bakıyordum Buds 2 seçimim oldu.

Buds 2 alın. Tune Flex JBL markasına yakışmayan bir model. Ses kalitesi iyi değil.

Sipariş verdim biraz önce hocam. Kupon ile 1400TL'ye kadar düşürdüm. Bir de kılıf aldım. Önümüzdeki 2. pazartesiye kadar ikisi de teslim edilmiş olur diye gözüküyor. Elime ulaşınca yine yorum yaparım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yok hocam zaten ev gibi kapalı ortamlarda kullanacağım. Çok fazla bir problem olacağını düşünmüyorum. Mikrofon kalitesi beklemiyorum ancak sesim 5 10 TL'lik otogar kulaklıklarındaki kadar da kötü gitmesin. 1600 1800'lere kadar bakıyordum Buds 2 seçimim oldu.

Sipariş verdim biraz önce hocam. Kupon ile 1400TL'ye kadar düşürdüm. Bir de kılıf aldım. Önümüzdeki 2. pazartesiye kadar ikisi de teslim edilmiş olur diye gözüküyor. Elime ulaşınca yine yorum yaparım. Teşekkürler.
Hayırlı olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı