Samsung Galaxy Buds FE vs QCY melobuds Pro (HT08)

Enderim

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Kaliteli bir şey almak istiyorum bu bütcelerde ses kalitesi iyi bir şey arıyorum bunların arasından hangisini önerirsiniz veya başka önerebilir misiniz, Samsung Galaxy Buds FE nin kulaklığında o gereksiz çubuk gibi olan kısmı yok eğer önerebileceğiniz bir kulaklık varsa o çubuk gibi uzun kısmı olmayan bir kulaklık önerir misiniz? ve Galaxy buds FE nin ses kalitesinin iyi olmadığını duymuştum

Son düzenleme:
Buds FE'nin o çıkıntılı kısmı silikon.
İsterseniz o silikonu çıkartıp dümdüz olan silikonu da takabiliyorsunuz.
Telefonunuz Samsung ise Buds FE öneririm.

Hayır demek istediğim o değil HT08 de fark ettiyseniz uzun bir çubuk gibi bir kısmı var orayı gereksiz buluyorum ve telefonum Samsung değil bildiğim bir marka kaliteli olacağını düşünüyorum.

Buds FE sahibiyim sağlam.

Ses kalitesi, bass gibi faktörleri nasıl. yani alırken olabildiğince iyi birşey almak istiyorum

Hayır demek istediğim o değil HT08 de fark ettiyseniz uzun bir çubuk gibi bir kısmı var orayı gereksiz buluyorum ve telefonum Samsung değil bildiğim bir marka kaliteli olacağını düşünüyorum.

Ses kalitesi, bass gibi faktörleri nasıl. yani alırken olabildiğince iyi birşey almak istiyorum
O tip kulaklıkların mikrofonu daha kaliteli oluyor.
Ben de buds fe sahibiyim gerek gürültü engellemesi, gerek ses kalitesi, gerek samsung wearable uygulaması gayet güzel.
Windows üzerinde de uygulaması var ve gürültü engellemesi bilgisayarda da çalışıyor.
Mikrofonu da kendi tasarımındaki bir kulaklığa göre iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı