Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
King Root vb uygulamaları tamamını denememe rağmen hiç bir sonuç alamadım hepsinde farklı hata veriyor. Bilgisayar üzerinden Odin ile yapmayada korkuyorum ne yapabilirim ?
Bende S3 Mini var. Ve banada böyle programlar uygulanmıyor. Belliki telefonun uygun değil buna. Odinden atmayla ilgili kuşkun olmasın doğru yaparsan çok rahat şekilde atarsın böyle uygulamalarla root atma odinle at bence.
Samsunglarda model numarasındaki küçük değişikler bazen fark ediyor bazen fark etmiyor , örneğin ben n9000q kullanıyorum n900 root unu attım , ikisinin işlemcisi aynı çünkü , fakat n9005 in root dosyası ile root yapsam sıkıntı yaşayacaktım .
Önemli olan işlemci olarak aynı işlemciler mi kullanılmış burası kritik , telefonunuz hakkında bilgim olmadıgı için yardımcı olamıyorum pek kusura bakmayın