Samsung Galaxy Core Prime Root Atamama Sorunu

15894

Megapat
King Root vb uygulamaları tamamını denememe rağmen hiç bir sonuç alamadım hepsinde farklı hata veriyor. Bilgisayar üzerinden Odin ile yapmayada korkuyorum ne yapabilirim ?

Screenshot_2015-12-16-21-45-29.png Bu hatayı veriyor daha sonrada Screenshot_2015-12-16-21-53-09.png Frodo seçeneği olmuyor.

Bende S3 Mini var. Ve banada böyle programlar uygulanmıyor. Belliki telefonun uygun değil buna. Odinden atmayla ilgili kuşkun olmasın doğru yaparsan çok rahat şekilde atarsın böyle uygulamalarla root atma odinle at bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleye izleye rahat bir şekilde root yapabilirsin , bu olayda tek candamarı noktası doğru root dosyasını indirmen :)

Olayı kafama takmış durumdayım bir tane root dosyası buldum fakat oda G360H olan modeli için, benim telefonum G361H bir sorun oluşturur mu?

Samsunglarda model numarasındaki küçük değişikler bazen fark ediyor bazen fark etmiyor , örneğin ben n9000q kullanıyorum n900 root unu attım , ikisinin işlemcisi aynı çünkü , fakat n9005 in root dosyası ile root yapsam sıkıntı yaşayacaktım .
Önemli olan işlemci olarak aynı işlemciler mi kullanılmış burası kritik , telefonunuz hakkında bilgim olmadıgı için yardımcı olamıyorum pek kusura bakmayın :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı