yazılım dosyası yok şuan sildim hata verdiği içinHatayı atarsan daha iyi inceleriz.
yazılım mı uymuyor anlamadım ki fail fail veriyorHatayı atarsan daha iyi inceleriz.
yazılım uymuyorsa eğer bana yazılım dosyası bulunHatayı atarsan daha iyi inceleriz.
hata ne olabilir geri dönüş yaparsanız sevinirimHatayı atarsan daha iyi inceleriz.
yardımcı ol beeeeHatayı atarsan daha iyi inceleriz.
Yazılım dosyasında ap bl cp csc vs pit dosyaları var atarken fail verdi yanlış bisi de yapmadık anlamadımki yani fail failfail
fail verdi 4 dosyalı ve pit dosyasıda var ama yine fail verdi yardımcı olurmusunuz rica etsem
sen odini araştırmısın rica etsem onlar açıkken de olmuyorTelefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın.
odini araştırırmısın kullanımını rica etsemTelefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.