Samsung Galaxy Flip 5 vs iPhone 13

boz111

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
15
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım iPhone 8 ömrünü doldurmak üzere. Bütçem 45-50 bin civarı. IPhone'ların son zamlarından sonra 50 bin vermek zoruma gitse de enflasyon ortada. Yeni çıkan Flip 5 de oldukça hoşuma gitti. Fiyatları aynı ve katlanabilir ekranı olması çok hoş. Tek çekincem Samsung'ların ömrü. İki telefon arasında kararsız kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şahsen Flip tarzı telefonları çok tercih etmiyorum ancak 50K İP13 için de pahalı epeyce. Ancak fiyatlar da ortada bir şey diyemiyorum. S23 Ultra düşünülebilir. O olmazsa da iPhone seçerdim.
 
Flip serisinin katlanma özelliğinin pek bir artısı yok. Meslek gereği Fold alman gerekse neyse de Flip'in katlanma özelliğine o kadar para verilmez. Arkadaşın dediği gibi S23 alın.
 
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım iPhone 8 ömrünü doldurmak üzere. Bütçem 45-50 bin civarı. IPhone'ların son zamlarından sonra 50 bin vermek zoruma gitse de enflasyon ortada. Yeni çıkan flip 5 de oldukça hoşuma gitti. Fiyatları aynı ve katlanabilir ekranı olması çok hoş. Tek çekincem Samsung'ların ömrü. İki telefon arasında kararsız kaldım.

İkisini de salla S23 Ultra al geç.
 
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım iPhone 8 ömrünü doldurmak üzere. Bütçem 45-50 bin civarı. IPhone'ların son zamlarından sonra 50 bin vermek zoruma gitse de enflasyon ortada. Yeni çıkan Flip 5 de oldukça hoşuma gitti. Fiyatları aynı ve katlanabilir ekranı olması çok hoş. Tek çekincem Samsung'ların ömrü. İki telefon arasında kararsız
Fiyatının hakkını verecek telefon s23 ultra bence z flip 5 ya da iphone 13 sırf hava için alınır
 

Yeni konular

Geri
Yukarı