Samsung Galaxy Fold Resmen Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy Fold Resmen Tanıtıldı
Samsung Electronics merakla beklenen yeni Galaxy Fold katlanabilir cihazını tanıttı. Galaxy Fold, katlanarak kapak ekranlı kompakt bir cihaza dönüşen dünyanın ilk 7.3 inç Katlanabilir Sonsuz Ekranı ile sunulacak. Galaxy Fold; video izlemek, oyun oynamak ve çok daha fazla işlevi aynı anda yerine getirmek amacıyla tasarlandı. Akıllı Telefon ve Tablet Katlanarak Bir Oldu Galaxy Fold ile […]

Devamı: Samsung Galaxy Fold Resmen Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kapak ekranin çözünürlüğüne bakıp ana ekran çözünürlüğü garip olmuş diyecektim ki neyseki ana ekran ve kapak ekranin çözünürlükleri birbirinden farklıymış. Donanim ve kamera olarak S10 serisiyle aynı zaten bu iyi.

Daha önce sızan katlanabilir ekranli modellere göre daha oturaklı bir model olmuş en azindan bu yüzden beğendim ama katlanabilir telefon ne kadar gerekli orasi hala tartışılır.

Ilerleyen yillarda daha güzel tasarimli katlanabilir modeller çıkacaktır Fold modelinin kalınlığı fazla gibi geldi tam detayli bilemiyorum ama.

Fiyat olarakta 1980$ satılacak bir ürün, S10 Plus modelinin 8 GB RAM olan versiyonu ile arasında 1000$ fark var bu ciddi bir fark bana göre.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı