Nokia 930 serisi için hiç düşünmedim biraz garip geliyor bana. Ayrıca 1000 tl den fazla ücret vermek istemiyorum bir telefon için önemli olan benim ihtiyacımı karşılıyormu kaşılıyor gibisinden nette baktım fiyatına 1600-1700 tl yazıyor doğru modele mi baktım bilememde eğer fiyat buysa zaten ayrıntılı konuşmaya gerek yok o 700 tl açıkla pc ye daha iyi parçalar sağlayabilirim
Asus ZenFone 6 içinde şuan çoğu yerde satışa çıkmadı diye biliyorum yada denk geldi stok felan tükenmiş biraz zor bulunuyor. Youtube Technopat incelemeye göz attım telefonun dokunmatik tuşları altındada bir ölüm var tasarım için konulmuş çok gereksiz geldi telefon daha büyük hale gelmiş firmalar bir işe girişiyo ama Recep abinin eleştirdiği gibi neden daha geniş ekran yani yanlarıda küçültüp çerçeveyi genişletebilirlerdi bu yüzden kötü geldi 2 side..
ZF6 tasarım hoşuma gitmedi.Telefon üzerinde çerçevede büyük oranda boşluklar var daha iyi bir tasarım yapılabilirdir gerekirse satışa 100-200 tl fazla çıkarırlardı ama daha iyi bir görsel olurdu.
Sormak istediğim Note II 1300tl civarı , Grand 2 900 TL mesela Grand 2 yi alsam çok fark olur mu? Beni ne kadar idare eder?