Samsung Galaxy Grand 2/Note II/Mega

Grand 2'yi kullanıyorum ve çok memnunum. Ekran büyüklüğü Note 2 ile arasında az bir fark var. Bence bu telefonu daha detaylı incele.

Listeden Note 2 başka bakıyorsan kesinlikle Zenfone 6 al.

ZenFone 6 konusunda fikrim değişmeye başladı. Ama hayalet telefon 6-7 firmayı inceledim ya stok yok ya da hiç stoklanmamış bir telefon. Teknosa da var. Ama gold, beyaz, siyah renklerde. Zaten dün de gold rengi tükenmiş. Başka ne türlü temin edebilirim? Özellikle kırmızı rengini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'u boş ver en iyisi Note 2 bence. 1000 tlye bulabilirmisin bilmiyorum. Kalem olayı ve şarj süresi mükemmel.
O fiyata bulması zor. Bulsa bile garantisi sıkıntılı olcaktır.
Bende note 2 kullanıcısıyım. Ama ZF6 Note 2 ye çok yakın özellikte ve fiyatı süper.

ZF6 yı nereden temin edebilirim kırmızı modelini?
Temin sorunu varmış ben de bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli olarak iyi günler arkadaşlar bir kaç sorum olacak;

1000 TL civarı bütçe ayırmayı planlıyorum.Telefonlara çok fazla paralar vermek istemiyorum ne kadar teknolojiye bağımlılığım olsada..

2 hafta boyunca ileriye yönelik, çok fazla oyun amaçlı olmayan, ses ve görüntü olarak önem verdiğim bir telefona ihtiyacım var.Ayrıca şarz içinde beni gün boyunca sinirlendirmicek bir telefon bakıyorum.

İncelediğim modeller ;

-->Samsung Galaxy Grand 2
-->Samsung Note 2
-->Samsung Galaxy Mega

Çok fazla telefon bağımlısı merakım olmadığı için özellikleri karşılaştırma yani en iyisi hangisi olur diye karar veremedim.Kendime göre aklıma yatan ''Grand 2'' oldu. Mega çok büyük olduğu için içime sinmedi ama derseniz geleceğe yönelik uzun zaman kullanırsın belki onuda listeye eklerim.
Başka markaları daha önce hiç kullanmadım bu yüzden technopatlara ihtiyacım var ^^
HTC-GeneralMobile-Asus gibi markalardan da varsa önerdiğiniz para çöpe gitmeden iyi bişe almış olurum.

Yorumlar için Teşekkürler.
Ne alırsan al Android alma.

Ne alırsan al Android alma.

Neden? Windows phone felan mı tercih etmem gerek Lumia tarzı?

Asus'u boş ver en iyisi Note 2 bence. 1000 tlye bulabilirmisin bilmiyorum. Kalem olayı ve şarj süresi mükemmel.

Note 2 çok iyi telefon samsung üstüne 10-15 model daha çıkarmış olsada özellikleri telefonu ister istemez güncel tutuyo.Fakat Asus ZF6 daha güncel hemde baya , özellik olarakta çok iyi ram,işlemci vs.

Benim aklımda sorun yaratan içime sinmeyen tarafları çok büyük ekrana sahip olması 6'' buna alışabilirmiyim bilmiyorum. 2 yıldır Samsung Wonder kullanıyorum küçük ekranlı bir telefon bundan ZF6 ya geçiş biraz zor olcak gibi herhangi bir yerde bulup bir incleyebilsem elde ama nerde hayalet telefon giriyorum misal Teknosa'ya tam soruyorum adama var mı diye tak arkadan biri daha soruyo herkes araştırıyo ama yok :(

Nokia lumia 1320 tavsiye ederim. 3400mah bataryası sakin kulanım da 2 günü rahat çıkaracaktır. Ağır kullanırsan yatana kadar seni idare eder. Ve wp daha ileriye dönük.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı