Samsung Galaxy J1 mini PUBG Mobile Lite açar mı?

Rolesional

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Samsung Galaxy J1 mini özellikler:

-1 GB RAM.
-8 GB hafıza (kullanılabilir 4.60 civarı)
-Marvell armada PXA1908 1.5 GHz işlemci (4 çekirdek Cortex A53)
-Vivante GC7000UL grafik işlemcisi.
-AnTuTu puanı 18.400 puan (bende 16.750 civarı verdi)
-Pil 1500 mAh.

*Android 5.1

PUBG Mobile Lite çalışır mı kaç FPS alırım?

Son düzenleme:
Samsung Galaxy J1 mini özellikler:

-1 GB RAM.
-8 GB hafıza (kullanılabilir 4.60 civarı)
-Marvell armada PXA1908 1.5 GHz işlemci (4 çekirdek Cortex A53)
-Vivante GC7000UL grafik işlemcisi.
-AnTuTu puanı 18.400 puan (bende 16.750 civarı verdi)
-Pil 1500 mAh.

PUBG Mobile Lite çalışır mı kaç FPS alırım?

PUBG Mobile Lite kapandı diye biliyorum ama eğer varsa bile çok bir beklentiniz olmasın bence 15 FPS verebilir oda belki.

Samsung Galaxy J7 Prime telefonda 30 veya 40 FPS gibi bir değerde oynuyordum. Muhtemelen oynatmaz.

Hocam 20-25 FPS alabilir mi peki en fazla?

GFX tool tarzı 3. parti yazılım kullanıp doku kalitesini, FPS kilidini vs. değiştirirsen daha fazla FPS alabilirsin. Ama bu legal değil. Ne zaman ki tespit edilirse 3. parti yazılım kullanmaktan ban yiyebilirsin.

GFX tool tarzı 3. parti yazılım kullanıp doku kalitesini, FPS kilidini vs. değiştirirsen daha fazla FPS alabilirsin. Ama bu legal değil. Ne zaman ki tespit edilirse 3. parti yazılım kullanmaktan ban yiyebilirsin.

Hocam oyunu indirdim herhangi bir yazılım kullanmadan 50 FPS civarı alıyor. Biraz şaşırdım ama güzel.

Hocam oyunu indirdim herhangi bir yazılım kullanmadan 50 FPS civarı alıyor. Biraz şaşırdım ama güzel.

Güle güle oynayın o zaman. Ama bir aralar oyunda hile çok vardı, kanser olabilirsiniz yani hilelerden 😀.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı