Samsung Galaxy J3 Pro Güvenli Moddan Çıkmıyor

Bilgicim

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer
Samsung Galaxy j3 pro telefon var. Telefon sürekli güvenli modda kalıyor. Hard reset yapmaya çalıştığımda ise komut yok hatası alıyorum. Telefon açıldığında aldığım uyarıyı ekliyorum. Fabrika ayarlarına da dönmüyor. Tuşlar normal şekilde basıyor.

20200131_010317.jpg

Komut yok hatası aldığında ses açma tuşunu yukarı aşağı basıp denermisin. Yine ekranda bir kıpırdama olmazsa odin ile rom atman gerek.
Unutmuşum birde telefonu kapat açılırken son uygulamaları göster tuşuna basılı tut. Birde böyle dene.
Son olarak basılı tutma işe yaramazsa birde o dediğim tuşa açılırken sürekli tıkla.

Komut yok hatası aldığında ses açma tuşunu yukarı aşağı basıp denermisin. Yine ekranda bir kıpırdama olmazsa odin ile rom atman gerek.
Unutmuşum birde telefonu kapat açılırken son uygulamaları göster tuşuna basılı tut. Birde böyle dene.
Son olarak basılı tutma işe yaramazsa birde o dediğim tuşa açılırken sürekli tıkla.
fabrika ayarlarına döndü. Sıfırlamayı tekrar denedim, samsung logosunda baya bir kaldı. Sonra android başlatılıyor. Uygulamalar yükleniyor. Şimdilik normale döndü teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı