- Makaleler
- 9
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
- Meslek
- Öğrenci
Hayırlı olsun öncelikle. Demeden geçemeyeceğim ama ekran konusunda dedikleriniz fazla abartılı. Varsayalım ki ekran teknolojileri aynı olsun ki aynı değil J6+ TFT Note 4 Super Amoled arada 2.6 milyon piksel fark var ve J6+ daha büyük ekrana sahip. Ekran boyutu olarak devasa fark olmadığı halde bile 2 kata yakın piksel yoğunluğu farkı var. Buna ek olarak ikisi de Gorilla Glass ekran korumasına sahip olsa da J6+ da kullanılan versiyon belli değil çok çok yüksek ihtimalle ya Gorilla Glass değildir ya da eski versiyondur. Kısacası iki ekran arasında çok fark var ve nesnel olarak her açıdan Note 4 üstün.
Sizi eleştirmek veya açık aramak için yazmadım. Bu kadar bariz fark varken Note 4 kadar olmasa da iyi ve canlı renklere sahip ekranı var demenizi isterdim.
Bu arada Note 4 kullanmıyorum. Bu kadar yazıdan öyle anlayacak insanlar elbette çıkacaktır.
Sizi eleştirmek veya açık aramak için yazmadım. Bu kadar bariz fark varken Note 4 kadar olmasa da iyi ve canlı renklere sahip ekranı var demenizi isterdim.
Bu arada Note 4 kullanmıyorum. Bu kadar yazıdan öyle anlayacak insanlar elbette çıkacaktır.