Samsung Galaxy J6 Plus Root atılmıyor

Daha fazla  
Telefonuma root atmak için TWRP kurmaya çalışıyordum ama Odin hata veriyor. Öncelikle yaptığım işlemleri söyleyeyim. Telefonumda "OEM kilit açma" ve "USB hata ayıklaması" ayarlarını açtım. Bilgisayarıma Odin yükledim ve J610 için bir TWRP dosyası yükledim.
Telefonu Recovery Mode'a getirdim ve "Reboot from Bootloader" ile Odin'e bağlandım. Sonrasında verdiği hatayı aşağı ekliyorum. Not: "Neden root atıyorsun?" diye soran arkadaşlar için, Lineage OS kurmak istiyorum ve öncesinde ROOT atmak gerekiyormuş.

Ekran Görüntüsü (4).png

Da hata verdi. Ayarları ve verdiği hatayı da atıyorum.

Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleyen: Moderatör:
TWRP menüsüne nasıl gireceğim? Android Recovery’e girdim.Eki Görüntüle 1107993

Odin sorun olmadan kurulduğunu gösteriyor ama TWRP kurulmamış, eğer kurulsaydı o menü yerine TWRP gelirdi.

Başka bir TWRP sürümü flashlamayı deneyin, ek olarak Download moduna elle girin Recovery menüsünden girmeyin. Fark olur mu bilmiyorum ama yine de denemekten zarar gelmez.

Odin sorun olmadan kurulduğunu gösteriyor ama TWRP kurulmamış, eğer kurulsaydı o menü yerine TWRP gelirdi.

Başka bir TWRP sürümü flashlamayı deneyin, ek olarak Download moduna elle girin Recovery menüsünden girmeyin. Fark olur mu bilmiyorum ama yine de denemekten zarar gelmez.
J610 ve J610x sürümleri var xda sitesinde. J610'u deniyorum, ötekini denemeli miyim?
J610x ile de denedim, aynı sonuç.
Neden TWRP yüklenmiyor? Yanlış bir şey yapmışım gibi durmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı