Samsung Galaxy J7 ekran değişimi fiyatı ne kadar?

300-350 TL arasına yaparlar ancak size önerim artık cihazı emekli edip farklı bir cihaza geçiş yapmanız olur (Galaxy S6, iPhone 5S gibi cihazlar bile daha iyi, sizde de Oppo A55 vardı sanırım suan sahip olduğunuz cihaz daha iyi aslında neden yaptırmak istiyorsunuz ki?).
 
@Leon Dayı Elinizdeki cihazdan da kötü bir cihaz Galaxy J7, size önerim cihazınızdan memnun değilseniz yakın fiyattaki başka bir modelle takas etmeniz veya satıp başka bir cihaza geçmeniz olur ama o cihaz Galaxy J7 gibi olanlar değilde mesela Galaxy S8 veya iPhone 6S gibi modeller.
 
@Leon Dayı Elinizdeki cihazdan da kötü bir cihaz Galaxy J7, size önerim cihazınızdan memnun değilseniz yakın fiyattaki başka bir modelle takas etmeniz veya satıp başka bir cihaza geçmeniz olur ama o cihaz Galaxy J7 gibi olanlar değil de mesela Galaxy S8 veya iPhone 6S gibi modeller.

Hocam ekran teknolojisi ve işlemci olarak J7, Oppo A55'den daha iyi değil mi? Android sürümü de önemli değil.
 
Hocam dün benim telefonumun üstüne pos makinesi düştü koruyucu ekran bile işe yaramadı direkt iç ekran gitti şu an ekran yok bu konuyu tam ben açacaktım 😀 Sorduğumuzda 900TL civarı olur dediler.
 
@Leon Dayı
Yok hocam bir ekranı daha iyi geri kalan bütün yanlarıyla daha da zayıf bir cihaz, elinizdeki telefonu satın başka bir modele geçin derim J7’ye boşuna masraf etmeyin.
 

Geri
Yukarı