Rehber Samsung Galaxy J7 Prime'a One UI 4.1 Android 12 kurmak

Hocam sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı Telegram gibi. Varsa bir videonnun yorumuna yazıp buraya atar mısınız?

Video atamam çünkü 2 ay önce j7'yi sattım ama XDA forumda var nasıl yapılacağını gösteren bir konu var. Discord olur mu?

Video atamam çünkü 2 ay önce j7'yi sattım ama XDA forumda var nasıl yapılacağını gösteren bir konu onun linkini atabilirim.

Yok hayır beni yanlış anladınız. Telegram adresinizi herhangi bir YouTube videosuna yazın sonra buraya atın. ( konuyla alakalı olsun) yoksa ceza yiyoruz.

Yok hayır beni yanlış anladınız. Telegram adresinizi herhangi bir YouTube videosuna yazın sonra buraya atın. ( konuyla alakalı olsun) yoksa ceza yiyoruz.

youtube.com/@aliysnm hakkında kısmında yurt dışı numaram yazıyor Telegram'la kayıt oldum oradan yaz.

benim simi görmüyor hocam ne yapmam lazım?

Benim simi görmüyor hocam ne yapmam lazım?

Aynı durum bir arkadaşımdada yaşanıyordu IMEI hasar almış olabilir stock ROM atıp tekrar bir Custom ROM atmayı deneyin.

IMEI bölümüne Custom ROM'da IMEI görmüyor stock ROM'da görünüyor anlayamadım bu işi.

IMEI bölümüne Custom ROM'da IMEI görmüyor stock ROM'da görünüyor anlayamadım bu işi.

Hocam o sorunu ben 3 defa yaşadım.
Her seferinde çözüm için bir süre stock ROM'da kalmak zorunda kaldım.
Gün sayısı belli olmadan bir süre boyunca stock ROM'da kalmak zorundasınız (j7 Prime ana cihazınız ise ana cihazınız değilse IMEI sorun olmaz kalmasanız da olur)

Hocam benim şu an aktif olarak kullandığım Redmi 12 4G cihazım var çok kasan donan bir telefon J7 Prime'nin yazılımıda eski ondan dolayı Custom ROM yükleyip kullanıyordum aynı zamanda stock ROM'dayken aktif kullanılmasını lazım hocam.

Şu işe bak j7 prime bile kasmıyor redmi 12 kasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…