Rehber Samsung Galaxy J7 Prime'a One UI 4.1 Android 12 kurmak

Bende de Redmi Note 12 Pro 4G var. İki cihazda da ROM atıyorum. J7 Prime için ROM geliştiricisi sayılırım. J7 bende biraz daha kasıyor ya.
Vallahi Redmi Note 12 Pro'nun ekranı kırıldı 1 hafta kullanamadım. J7 Prime kullandım o yüzden.
Zor dayandım desem yeridir
Ama j7'ninde hakkını yememek lazım, çok işime yaradı bu süreçte 7 senelik kullandığım cihazım ne de olsa. (2018 de alındı)

Hayır sadece batarya bir tık hızlı bitiyor. Çok hızlı değil ama. Performansta düşüş yok ilk açılışta sadece birkaç takılma var o kadar.

Keşke tam model numarasını yazsaydın. G610F ile deniyorum fakat repartition flashlarken bir anda çöküyor ve tekrar recovery moduna girdiğimde vendor invalid argument hayası veriyor ROM yükleme yaparsam. En baştan vendoru tamir edip tekrar vendor oluşturup repartition kuruyorum ama bir anda çöküyor. XDA da alisynm diye birisi var sanırım o sensin. Sence bir çözüm önerin var mı?

@Dual kor G610F ile uyumludur. 4 GB olan zip dosyasını flashlamana gerek yok, çünkü kurulumdan sonra cihazda yeterli boş alan kalmıyor. Bu sorunu düzeltmek için "Universal 7870 Repairtioner" adında bir ZIP dosyası vardı; onu flashlaman gerekiyor.

Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim. Herkes yapıyor bir bende oluyor diye delirdim resmen sabah 10'dan akşam 6 ya kadar uğraştım beceremedim.

Bu universal repartitioner dosyasını flashlarsam geliştiricinin ya da buradaki arkadaşın verdiği repartition dosyasını flashlamam gerekmiyor değil mi? Direkt universalrepartition kurulumu sonrası ROM kurulumu yapabilir miyim?

Son düzenleme:

Evet hocam, ZIP'i kurduktan sonra wipe yapın tekrardan, sonra ROM'u kurun.

Evet hocam, ZIP'i kurduktan sonra wipe yapın tekrardan, sonra ROM'u kurun.

Hocam universal dosyasını flashladım. Fakat bu sefer bütün dizinler(cache,vendor,data) invalid argument hatası alıyor. Ayrıca unable Mount strorage hatasıda veriyor. Sizce ne olabilir?

Acaba bölümlendiricü denilen bu repartitioner dosyaları mı sıkıntılı?

Sorunu çözdüm. Bu universal olan ya da geliştiricinin verdiği 3.5GB yazan repartition dosyaları sıkıntılı. Başka bir elemanın dosyasını buldum ve createvendor dosyasından sonra bu Partition dosyasını, ardından universal Partition dosyasını flashlayınca ROM'u ardından kalan son ZIP dosyasını düzgün şekilde kuruldu ve açıldı.

Son düzenleme:
Şehir diışında küçüklüğümden kalma bir J7 Prime var. Yıllarca kullandım o cihazı. Kurmayı düşünüyorum işim çok fazla performans değil güncel olsun yeter. ( yattığı için IMEI'si gitmiş ama o da açılıyor sonradan)
Önerir misiniz? SD kart vs de takıp kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…