Samsung Galaxy J7 Prime'ı Monitöre Bağlama

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Babamın Samsung Galaxy J7 Prime telefonu var ve bu telefonu evimizde bulunan 720p VGA girişli monitöre bağlamak istiyoruz. Ancak, bunun için bir dönüştürücü adaptör gerekiyor. S-Link Firmasının üretmiş olduğu bir adaptör bulduk ancak, telefonlar için midir? İşe yarar mı? Fiyatı nedense fazla yüksek.

Bu arada, Samsung Galaxy J7 Prime telefon, bu tür adaptörleri destekliyor mu?

Screenshot_20200919-125608_Hepsiburada.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bilgisi olan var mı? Samsung Galaxy J7 Prime, monitöre görüntü aktarımını destekliyor mu?
Acil yardıma ihtiyacım var. Babam, kendi Samsung Galaxy J7 Prime telefonundaki görüntüyü, VGA monitöre aktarmak istiyor. Bunun için N11'de Micro USB'yi VGA'ya çeviren bir adaptör buldum ancak birisi telefonlarına takmış ama hiç görüntü aladığıyla ilgili yorum yazmış. Ürünle ilgili zaten sadece 1 tane yorum var. Pek bilinmiyor sanırım. Bu ürüne güvenebilir miyiz? Samsung Galaxy J7 Prime, dönüştürücü ile görüntü aktarımını destekliyor mu?
Screenshot_20200926-162406_n11com.jpg

Acil destek gerekiyor. Ciddi bir iş amaçlı kullanacağız.

Son düzenleme:
Eger calismazsa bunun bir uygulamasi oldugunu biliyorum. Boyle bir şey icin bakinmistim ama fazla zor geldi internetten calisip calismayacagi belli olmayan bir seye para vermesi, ben de usb kablo uzerinden windows a telefon görüntüsü aktararak monitorde görüntü aldim, yanina deskdock u da indirince bilgisayar faresini ve klavyesini bilgisayar ekranindan surukleyip android ekranina gecirebilmenize yariyordu, sirtimi yasladigim yerden dik sekilde konumlandirdigim telefonu egilip dokunmak zorunda kalmadan pc ile kontrol edebiliyordum. Eger telefonunuz android 10 dan asagidaysa adb ile aktarilan görüntüde ses olmuyor sndcpy desteklemediğinden ama yine de baya kullanisliydi (su an pc bozuk artik kullanamiyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı