W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #111 YZBruh dedi: 7-Zip ile ayıklayın. Hata alırsanız umursamayın Genişletmek için tıkla... Bunları ayıkladıktan sonra hiddeni sildikten sonra geri nasıl tar.md5 klasörü açacağım?
YZBruh dedi: 7-Zip ile ayıklayın. Hata alırsanız umursamayın Genişletmek için tıkla... Bunları ayıkladıktan sonra hiddeni sildikten sonra geri nasıl tar.md5 klasörü açacağım?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #112 @waleran ayrıca AP de olan recovery.img.lz4 dosyasını çıkartın ve paylaşın. TWRP yi ben inşa edeceğim waleran dedi: Bunları ayıkladıktan sonra hiddeni sildikten sonra geri nasıl tar.md5 klasörü açacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda WSL kurulumu?
@waleran ayrıca AP de olan recovery.img.lz4 dosyasını çıkartın ve paylaşın. TWRP yi ben inşa edeceğim waleran dedi: Bunları ayıkladıktan sonra hiddeni sildikten sonra geri nasıl tar.md5 klasörü açacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda WSL kurulumu?
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #113 YZBruh dedi: @waleran ayrıca AP de olan recovery.img.lz4 dosyasını çıkartın ve paylaşın. TWRP yi ben derleyeceğim Bilgisayarda WSL kurulumu? Genişletmek için tıkla... wsl nedir hocam?
YZBruh dedi: @waleran ayrıca AP de olan recovery.img.lz4 dosyasını çıkartın ve paylaşın. TWRP yi ben derleyeceğim Bilgisayarda WSL kurulumu? Genişletmek için tıkla... wsl nedir hocam?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #114 waleran dedi: wsl nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Windows alt sistemi denebilir. Windows 10 ve üstünde genelde kurulu gelir. Linux komutlarını kullanmak içindir @waleran Baştan Sona WSL Kurulum Rehberi Kurulum anlatılmış bu yazıda @waleran WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) kurulumu - Bilişim Kurdu Bunuda kullanabilirsiniz
waleran dedi: wsl nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Windows alt sistemi denebilir. Windows 10 ve üstünde genelde kurulu gelir. Linux komutlarını kullanmak içindir @waleran Baştan Sona WSL Kurulum Rehberi Kurulum anlatılmış bu yazıda @waleran WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) kurulumu - Bilişim Kurdu Bunuda kullanabilirsiniz
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #115 YZBruh dedi: Windows alt sistemi denebilir. Windows 10 ve üstünde genelde kurulu gelir. Linux komutlarını kullanmak içindir @waleran Baştan Sona WSL Kurulum Rehberi Kurulum anlatılmış bu yazıda @waleran WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) kurulumu - Bilişim Kurdu Bunuda kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam ap de ki recovery olanı size atıyorum.
YZBruh dedi: Windows alt sistemi denebilir. Windows 10 ve üstünde genelde kurulu gelir. Linux komutlarını kullanmak içindir @waleran Baştan Sona WSL Kurulum Rehberi Kurulum anlatılmış bu yazıda @waleran WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) kurulumu - Bilişim Kurdu Bunuda kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam ap de ki recovery olanı size atıyorum.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #116 waleran dedi: Hocam ap de ki recovery olanı size atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Filesend.jp adresine yükleyin
waleran dedi: Hocam ap de ki recovery olanı size atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Filesend.jp adresine yükleyin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #117 YZBruh dedi: Tamam. Filesend.jp adresine yükleyin Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu arada hocam twrpde depolamayı görmemesi normal mi? 0mb gösteriyor pcde de öyle hiç bir şey atılmıyor. recovery.img.lz4 - Shared via AtOnline xfl.jp
YZBruh dedi: Tamam. Filesend.jp adresine yükleyin Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu arada hocam twrpde depolamayı görmemesi normal mi? 0mb gösteriyor pcde de öyle hiç bir şey atılmıyor. recovery.img.lz4 - Shared via AtOnline xfl.jp
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #118 waleran dedi: Tamamdır bu arada hocam twrpde depolamayı görmemesi normal mi? 0mb gösteriyor pcde de öyle hiç bir şey atılmıyor. recovery.img.lz4 - Shared via AtOnline xfl.jp Genişletmek için tıkla... Cihaz android kaç ile geliyor?
waleran dedi: Tamamdır bu arada hocam twrpde depolamayı görmemesi normal mi? 0mb gösteriyor pcde de öyle hiç bir şey atılmıyor. recovery.img.lz4 - Shared via AtOnline xfl.jp Genişletmek için tıkla... Cihaz android kaç ile geliyor?
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #119 YZBruh dedi: Cihaz android kaç ile geliyor? Genişletmek için tıkla... 9 ile hocam. Bu arada diğer hidden sildiğim tar.md5 dosyasını ne yapıyım onu da size atıyım mı?
YZBruh dedi: Cihaz android kaç ile geliyor? Genişletmek için tıkla... 9 ile hocam. Bu arada diğer hidden sildiğim tar.md5 dosyasını ne yapıyım onu da size atıyım mı?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #120 waleran dedi: 9 ile hocam. Bu arada diğer hidden sildiğim tar.md5 dosyasını ne yapıyım onu da size atıyım mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda encryption var yüksek ihtimal.
waleran dedi: 9 ile hocam. Bu arada diğer hidden sildiğim tar.md5 dosyasını ne yapıyım onu da size atıyım mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda encryption var yüksek ihtimal.