W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #141 YZBruh dedi: kurmaya çalıştığınız rom mevcut olandan eskimi? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı sürümü kuruyorum hocam yani en günceli. YZBruh dedi: TWRP için cihaz ağacı hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_j7y17lte Üzerinde değişiklik yapıp inşa edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi indiriyim mi hocam yoksa siz düzeltip bana mı atacaksınız?
YZBruh dedi: kurmaya çalıştığınız rom mevcut olandan eskimi? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı sürümü kuruyorum hocam yani en günceli. YZBruh dedi: TWRP için cihaz ağacı hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_j7y17lte Üzerinde değişiklik yapıp inşa edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi indiriyim mi hocam yoksa siz düzeltip bana mı atacaksınız?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #142 waleran dedi: Hayır aynı sürümü kuruyorum hocam yani en günceli. Bunu şimdi indiriyim mi hocam yoksa siz düzeltip bana mı atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bu TWRP için. Siz bir şey yapmayın
waleran dedi: Hayır aynı sürümü kuruyorum hocam yani en günceli. Bunu şimdi indiriyim mi hocam yoksa siz düzeltip bana mı atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bu TWRP için. Siz bir şey yapmayın
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #143 Bu arada wipe kısmında veriyi biçimlendir kısmı var depolama üzerindeki şifrelemeyi kaldıracak falan diyor.
Bu arada wipe kısmında veriyi biçimlendir kısmı var depolama üzerindeki şifrelemeyi kaldıracak falan diyor.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #144 waleran dedi: Bu arada wipe kısmında veriyi biçimlendir kısmı var depolama üzerindeki şifrelemeyi kaldıracak falan diyor. Genişletmek için tıkla... O sadece bir seferliğine çalışır. Kullanmayın @waleran sadece Stock recovery yüklemeyi deneyin
waleran dedi: Bu arada wipe kısmında veriyi biçimlendir kısmı var depolama üzerindeki şifrelemeyi kaldıracak falan diyor. Genişletmek için tıkla... O sadece bir seferliğine çalışır. Kullanmayın @waleran sadece Stock recovery yüklemeyi deneyin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #145 YZBruh dedi: sadece Stock recovery yüklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #146 waleran dedi: nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben size dosyayı vereceğim @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline
waleran dedi: nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben size dosyayı vereceğim @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #147 YZBruh dedi: Ben size dosyayı vereceğim @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline Genişletmek için tıkla... Ap kısmına mı atacağım bunu hocam?
YZBruh dedi: Ben size dosyayı vereceğim @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline Genişletmek için tıkla... Ap kısmına mı atacağım bunu hocam?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #148 waleran dedi: Ap kısmına mı atacağım bunu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #149 YZBruh dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hatalı diyor.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #150 waleran dedi: Hocam hatalı diyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ekran görüntüsü paylaşın