YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #161 waleran dedi: Nedir hocam? bu arada arkadaşın attığı şeyi deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yani tam emin olmasamda kernelin çıkardığı bir sorun bence @waleran TWRP inşası bitti; Release j7y17lte-6137628001 · YZ-Bruh/Action-TWRP-Builder Ama bunu tar.md5 olarak paketlemek gerekli. Ben halledeceğim
waleran dedi: Nedir hocam? bu arada arkadaşın attığı şeyi deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yani tam emin olmasamda kernelin çıkardığı bir sorun bence @waleran TWRP inşası bitti; Release j7y17lte-6137628001 · YZ-Bruh/Action-TWRP-Builder Ama bunu tar.md5 olarak paketlemek gerekli. Ben halledeceğim
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #162 YZBruh dedi: Tamam. Yani tam emin olmasamda kernelin çıkardığı bir sorun bence Genişletmek için tıkla... Düzelebilir bir sorun mu peki?
YZBruh dedi: Tamam. Yani tam emin olmasamda kernelin çıkardığı bir sorun bence Genişletmek için tıkla... Düzelebilir bir sorun mu peki?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #163 waleran dedi: Düzelebilir bir sorun mu peki? Genişletmek için tıkla... TWRP ile alakalı
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #164 Hocam sizi de çok uğraştırdım çok çok özür dilerim şunu çözebilirsek stock romdan devam edeceğim yani... Sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın.
Hocam sizi de çok uğraştırdım çok çok özür dilerim şunu çözebilirsek stock romdan devam edeceğim yani... Sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #165 waleran dedi: Hocam sizi de çok uğraştırdım çok çok özür dilerim şunu çözebilirsek stock romdan devam edeceğim yani... Sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil @waleran verdiğim linke tıklayın. Normal imajı paketleyip mevcut olan ile değiştirdim. Oradakini indirin
waleran dedi: Hocam sizi de çok uğraştırdım çok çok özür dilerim şunu çözebilirsek stock romdan devam edeceğim yani... Sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil @waleran verdiğim linke tıklayın. Normal imajı paketleyip mevcut olan ile değiştirdim. Oradakini indirin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #166 YZBruh dedi: Sorun değil @waleran verdiğim linke tıklayın. Normal imajı paketleyip mevcut olan ile değiştirdim. Oradakini indirin Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu apye atacağım değil mi?
YZBruh dedi: Sorun değil @waleran verdiğim linke tıklayın. Normal imajı paketleyip mevcut olan ile değiştirdim. Oradakini indirin Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu apye atacağım değil mi?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #167 waleran dedi: Şimdi bunu apye atacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #168 YZBruh dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam pass dedi fakat yine dögü halinde.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #169 waleran dedi: Oldu hocam pass dedi fakat yine dögü halinde. Genişletmek için tıkla... Stock ROM flaşlayın. Ama arkadaşın verdiğini
waleran dedi: Oldu hocam pass dedi fakat yine dögü halinde. Genişletmek için tıkla... Stock ROM flaşlayın. Ama arkadaşın verdiğini
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #170 YZBruh dedi: Stock ROM flaşlayın. Ama arkadaşın verdiğini Genişletmek için tıkla... Şimdi küçük bir yazı halinde "could not do normal boot invalid ramdisk length" diyor normal değil mi? Hocam videoda bit değerini öğrenmeyi göstermiş fakat ben nasıl öğreneceğim? cihaza erişimim yok.
YZBruh dedi: Stock ROM flaşlayın. Ama arkadaşın verdiğini Genişletmek için tıkla... Şimdi küçük bir yazı halinde "could not do normal boot invalid ramdisk length" diyor normal değil mi? Hocam videoda bit değerini öğrenmeyi göstermiş fakat ben nasıl öğreneceğim? cihaza erişimim yok.