W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 8 Eylül 2023 #11 YZBruh dedi: Bilgisayara indirin oradan telefona atın. Elde bir yedek olsa daha iyi (custom rom) Genişletmek için tıkla... Bunu indirdikten sonra ne yapmalıyım hocam?
YZBruh dedi: Bilgisayara indirin oradan telefona atın. Elde bir yedek olsa daha iyi (custom rom) Genişletmek için tıkla... Bunu indirdikten sonra ne yapmalıyım hocam?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 8 Eylül 2023 #12 waleran dedi: Bunu indirdikten sonra ne yapmalıyım hocam? Genişletmek için tıkla... Telefona TWRP kurmalısınız.
waleran dedi: Bunu indirdikten sonra ne yapmalıyım hocam? Genişletmek için tıkla... Telefona TWRP kurmalısınız.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 8 Eylül 2023 #13 YZBruh dedi: Telefona TWRP kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... TWRP'yi Odin'le flaşlayacağım yanlış bilmiyorsam konularda görmüştüm. Uygun linkleri atabilir misiniz? @YZBruh hocam eğer bu akşam - gece müsait olursanız halletmek isterim bugün eğer değilseniz yarın da halledebiliriz. Son düzenleme: 8 Eylül 2023
YZBruh dedi: Telefona TWRP kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... TWRP'yi Odin'le flaşlayacağım yanlış bilmiyorsam konularda görmüştüm. Uygun linkleri atabilir misiniz? @YZBruh hocam eğer bu akşam - gece müsait olursanız halletmek isterim bugün eğer değilseniz yarın da halledebiliriz.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 9 Eylül 2023 #14 waleran dedi: TWRP'yi Odin'le flaşlayacağım yanlış bilmiyorsam konularda görmüştüm. Uygun linkleri atabilir misiniz? @YZBruh hocam eğer bu akşam - gece müsait olursanız halletmek isterim bugün eğer değilseniz yarın da halledebiliriz. Genişletmek için tıkla... Dün internetimde sorun oldu. Verdiğim linkten hangi custom ROM u indirdiniz?
waleran dedi: TWRP'yi Odin'le flaşlayacağım yanlış bilmiyorsam konularda görmüştüm. Uygun linkleri atabilir misiniz? @YZBruh hocam eğer bu akşam - gece müsait olursanız halletmek isterim bugün eğer değilseniz yarın da halledebiliriz. Genişletmek için tıkla... Dün internetimde sorun oldu. Verdiğim linkten hangi custom ROM u indirdiniz?
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 9 Eylül 2023 #15 YZBruh dedi: Dün internetimde sorun oldu. Verdiğim linkten hangi custom ROM u indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Download yerinde ki kısmı indirdim alttaki 5 seçenekten indirmedim. Biraz araştırma sonucunda TWRP ve Odin linklerini de buldum. @YZBruh hocam burada mısınız? Son düzenleme: 9 Eylül 2023
YZBruh dedi: Dün internetimde sorun oldu. Verdiğim linkten hangi custom ROM u indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Download yerinde ki kısmı indirdim alttaki 5 seçenekten indirmedim. Biraz araştırma sonucunda TWRP ve Odin linklerini de buldum. @YZBruh hocam burada mısınız?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #16 @waleran TWRP olarak şunu kullanın; https://forum.xda-developers.com/t/unofficial-recovery-twrp-3-5-1-for-galaxy-j7-pro.4249825/
@waleran TWRP olarak şunu kullanın; https://forum.xda-developers.com/t/unofficial-recovery-twrp-3-5-1-for-galaxy-j7-pro.4249825/
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #17 YZBruh dedi: @waleran TWRP olarak şunu kullanın; https://forum.xda-developers.com/t/unofficial-recovery-twrp-3-5-1-for-galaxy-j7-pro.4249825/ Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam indirdim şimdi ne yapmalıyım?, gaps olarak ne indirmem gerektiğini de atabilir misiniz?
YZBruh dedi: @waleran TWRP olarak şunu kullanın; https://forum.xda-developers.com/t/unofficial-recovery-twrp-3-5-1-for-galaxy-j7-pro.4249825/ Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam indirdim şimdi ne yapmalıyım?, gaps olarak ne indirmem gerektiğini de atabilir misiniz?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #18 waleran dedi: Tamamdır hocam indirdim şimdi ne yapmalıyım?, gaps olarak ne indirmem gerektiğini de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz android sürümü kaçtı? @waleran @waleran ayrıca USB sürücüleri indirmelisiniz
waleran dedi: Tamamdır hocam indirdim şimdi ne yapmalıyım?, gaps olarak ne indirmem gerektiğini de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz android sürümü kaçtı? @waleran @waleran ayrıca USB sürücüleri indirmelisiniz
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #19 YZBruh dedi: İndirdiğiniz Android sürümü kaçtı? @waleran @waleran ayrıca USB sürücüleri indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung USB driver indirili bende Android sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum siz kaç atmıştınız hocam? 11 olması lazımdı galiba.
YZBruh dedi: İndirdiğiniz Android sürümü kaçtı? @waleran @waleran ayrıca USB sürücüleri indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung USB driver indirili bende Android sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum siz kaç atmıştınız hocam? 11 olması lazımdı galiba.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #20 waleran dedi: Hocam Samsung USB driver indirili bende Android sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum siz kaç atmıştınız hocam? 11 olması lazımdı galiba. Genişletmek için tıkla... Şuan indirdiğiniz 11 ise onun için GApss linki vereceğim
waleran dedi: Hocam Samsung USB driver indirili bende Android sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum siz kaç atmıştınız hocam? 11 olması lazımdı galiba. Genişletmek için tıkla... Şuan indirdiğiniz 11 ise onun için GApss linki vereceğim