W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #61 Daha kolay yolu yok mu hocam veya sizin yapma şansınız var mı?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #62 @waleran dosyayı filesend.jp adresine yükleyin ve linki bana atın
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #63 YZBruh dedi: @waleran dosyayı filesend.jp adresine yükleyin ve linki bana atın Genişletmek için tıkla... recovery.img - Shared via AtOnline xfl.jp
YZBruh dedi: @waleran dosyayı filesend.jp adresine yükleyin ve linki bana atın Genişletmek için tıkla... recovery.img - Shared via AtOnline xfl.jp
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #64 @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline İndirin ve flaşlayın
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #65 YZBruh dedi: @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline İndirin ve flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Evet oldu hocam şimdi telefonu kapatıp mı gireyim TWRP'ye yoksa download ekranından giriliyor mu?
YZBruh dedi: @waleran recovery.tar.md5 - Shared via AtOnline İndirin ve flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Evet oldu hocam şimdi telefonu kapatıp mı gireyim TWRP'ye yoksa download ekranından giriliyor mu?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #66 waleran dedi: Evet oldu hocam şimdi telefonu kapatıp mı gireyim TWRP'ye yoksa download ekranından giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatın. Sonra TWRP girin
waleran dedi: Evet oldu hocam şimdi telefonu kapatıp mı gireyim TWRP'ye yoksa download ekranından giriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatın. Sonra TWRP girin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #67 YZBruh dedi: Telefonu kapatın. Sonra TWRP girin Genişletmek için tıkla... Şuan downloading ekranında dolum çizgisi var bitmiş gibi gözüküyor ama sonda hafif bir açıklık var beklemeli miyim? Burada tamamlandı fakat downloading ekranında o şekilde kapatıyım mı?
YZBruh dedi: Telefonu kapatın. Sonra TWRP girin Genişletmek için tıkla... Şuan downloading ekranında dolum çizgisi var bitmiş gibi gözüküyor ama sonda hafif bir açıklık var beklemeli miyim? Burada tamamlandı fakat downloading ekranında o şekilde kapatıyım mı?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #68 waleran dedi: Şuan downloading ekranında dolum çizgisi var bitmiş gibi gözüküyor ama sonda hafif bir açıklık var beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1939286 Burada tamamlandı fakat downloading ekranında o şekilde kapatıyım mı? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutun. Cihaz normal biçimde açılacak. Cihazı kapatın. Kapattıktan sonra cihazı recovery moda alın.
waleran dedi: Şuan downloading ekranında dolum çizgisi var bitmiş gibi gözüküyor ama sonda hafif bir açıklık var beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1939286 Burada tamamlandı fakat downloading ekranında o şekilde kapatıyım mı? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutun. Cihaz normal biçimde açılacak. Cihazı kapatın. Kapattıktan sonra cihazı recovery moda alın.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #69 YZBruh dedi: Güç tuşuna basılı tutun. Cihaz normal biçimde açılacak. Cihazı kapatın. Kapattıktan sonra cihazı recovery moda alın. Genişletmek için tıkla... Hocam twrpden çıkılıyor mu rom ve gapssı atmayı unuttum... Dalgınlığıma geldi..
YZBruh dedi: Güç tuşuna basılı tutun. Cihaz normal biçimde açılacak. Cihazı kapatın. Kapattıktan sonra cihazı recovery moda alın. Genişletmek için tıkla... Hocam twrpden çıkılıyor mu rom ve gapssı atmayı unuttum... Dalgınlığıma geldi..
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #70 waleran dedi: Hocam twrpden çıkılıyor mu rom ve gapssı atmayı unuttum... Dalgınlığıma geldi.. Genişletmek için tıkla... Evet. Yeniden başlatma ekranından cihazı açın.
waleran dedi: Hocam twrpden çıkılıyor mu rom ve gapssı atmayı unuttum... Dalgınlığıma geldi.. Genişletmek için tıkla... Evet. Yeniden başlatma ekranından cihazı açın.