W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #71 YZBruh dedi: Evet. Yeniden başlatma ekranından cihazı açın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor Samsung ekranında. geri twrp ekranına geldimde telefonun ana yerine dönemiyorum 3 seçeneği de denedim. Reboot kısmında System tuşuna bastığımda telefon sürekli restliyor power off dediğimde açtığımda twrp açılıyor recovery dediğimde de twrp açılıyor. @YZBruh hocam burada mısınz? Son düzenleme: 10 Eylül 2023
YZBruh dedi: Evet. Yeniden başlatma ekranından cihazı açın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor Samsung ekranında. geri twrp ekranına geldimde telefonun ana yerine dönemiyorum 3 seçeneği de denedim. Reboot kısmında System tuşuna bastığımda telefon sürekli restliyor power off dediğimde açtığımda twrp açılıyor recovery dediğimde de twrp açılıyor. @YZBruh hocam burada mısınz?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #72 waleran dedi: Hocam telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor Samsung ekranında. geri twrp ekranına geldimde telefonun ana yerine dönemiyorum 3 seçeneği de denedim. Reboot kısmında System tuşuna bastığımda telefon sürekli restliyor power off dediğimde açtığımda twrp açılıyor recovery dediğimde de twrp açılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı kapatın. Download moda alıp Stock ROM yükleyin
waleran dedi: Hocam telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor Samsung ekranında. geri twrp ekranına geldimde telefonun ana yerine dönemiyorum 3 seçeneği de denedim. Reboot kısmında System tuşuna bastığımda telefon sürekli restliyor power off dediğimde açtığımda twrp açılıyor recovery dediğimde de twrp açılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı kapatın. Download moda alıp Stock ROM yükleyin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #73 YZBruh dedi: Cihazı kapatın. Download moda alıp Stock ROM yükleyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim hocam odinden mi? Odinden ap kısmına zip dosyasını atarak mı stock rom kuracağım? Hocam şuan stcok romu indirdim ne yapacağım @YZBruh Son düzenleme: 10 Eylül 2023
YZBruh dedi: Cihazı kapatın. Download moda alıp Stock ROM yükleyin Genişletmek için tıkla... Nasıl yükleyeceğim hocam odinden mi? Odinden ap kısmına zip dosyasını atarak mı stock rom kuracağım? Hocam şuan stcok romu indirdim ne yapacağım @YZBruh
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #74 waleran dedi: Nasıl yükleyeceğim hocam odinden mi? Odinden ap kısmına zip dosyasını atarak mı stock rom kuracağım? Hocam şuan stcok romu indirdim ne yapacağım @YZBruh Genişletmek için tıkla... Ayıklayın.
waleran dedi: Nasıl yükleyeceğim hocam odinden mi? Odinden ap kısmına zip dosyasını atarak mı stock rom kuracağım? Hocam şuan stcok romu indirdim ne yapacağım @YZBruh Genişletmek için tıkla... Ayıklayın.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #75 YZBruh dedi: Ayıklayın. Genişletmek için tıkla... Video izledim bu şekilde yapıyor adam başındaki harflere göre yerleştirdim de bu şekilde kaldı set partition kısmında normal mi?
YZBruh dedi: Ayıklayın. Genişletmek için tıkla... Video izledim bu şekilde yapıyor adam başındaki harflere göre yerleştirdim de bu şekilde kaldı set partition kısmında normal mi?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #76 waleran dedi: Eki Görüntüle 1939360 Video izledim bu şekilde yapıyor adam başındaki harflere göre yerleştirdim de bu şekilde kaldı set partition kısmında normal mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Cihazı download moda alın ve USB ile bağlayın
waleran dedi: Eki Görüntüle 1939360 Video izledim bu şekilde yapıyor adam başındaki harflere göre yerleştirdim de bu şekilde kaldı set partition kısmında normal mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Cihazı download moda alın ve USB ile bağlayın
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #77 Halen daha bu şekilde normal mi hocam? YZBruh dedi: Nasıl yani? Cihazı download moda alın ve USB ile bağlayın Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım şuan download moddayım bu şekilde yaptım.
Halen daha bu şekilde normal mi hocam? YZBruh dedi: Nasıl yani? Cihazı download moda alın ve USB ile bağlayın Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım şuan download moddayım bu şekilde yaptım.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #78 waleran dedi: Halen daha bu şekilde normal mi hocam? Zaten öyle yaptım şuan download moddayım bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Flaşlayın.
waleran dedi: Halen daha bu şekilde normal mi hocam? Zaten öyle yaptım şuan download moddayım bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Flaşlayın.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #79 YZBruh dedi: Flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Flaşladım bu şekilde gözüküyor. Kapatıp yeniden mi flaşlasam.
YZBruh dedi: Flaşlayın. Genişletmek için tıkla... Flaşladım bu şekilde gözüküyor. Kapatıp yeniden mi flaşlasam.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #80 waleran dedi: Flaşladım bu şekilde gözüküyor. Kapatıp yeniden mi flaşlasam. Genişletmek için tıkla... Bekleyin. İşlem sürer
waleran dedi: Flaşladım bu şekilde gözüküyor. Kapatıp yeniden mi flaşlasam. Genişletmek için tıkla... Bekleyin. İşlem sürer