Samsung Galaxy M11 alınır mı?

Doğrudur 2019 çıkışlı bir telefon bir tık eski kalabilir ama, aynı fiyata daha kötü telefon almaktansa Xiaomi almak daha iyidir. Ayrıca costum ROM açısından çeşidi fazla olduğu için performansı biraz daha arttırılabilir.

Peki çok sağ olun düşüneceğim. Yardımların için teşekkür ederim.

Sıfır alma peşinde değilim zaten yenilenmiş telefonlara bakıyorum genelde.

IMEI falan atmak gerekiyormuş 6000TL ödeyerek yoksa yurt dışından Redmi 12C almayı planlıyordum, ama bundan vazgeçtim IMEI fiyatını görünce.

Telefoncular çok daha ucuz fiyatlara IMEI atıyorlar. İlla devlet üzerinden kayıt ettirmenize gerek yok.

Telefoncular çok daha ucuz fiyatlara IMEI atıyorlar. İlla devlet üzerinden kayıt ettirmenize gerek yok.
Ama IMEI çalınma ihtimali yokmu?

Yenilenmiş almak yerine eğer temiz bulabilirseniz ikinci el Galaxy S9 alın. Yoksa temiz S8 aramaya çalışın.

Biraz araştırdım ve ne yazık ki S8-9 bulamadım ama Samsung Galaxy A6(64 GB) ile karşılaştım bunlar arasında çok bir fark var mıdır?

Son birkaç gün içerisinde telefonlar ile ilgili bir sürü konu açtım ve sanırım buna bir son vermem gerekiyor ve 2800TL'ye yenilenmiş Samsung Galaxy M11 alacağım gibi duruyor, ailem bana 10 Hazirana kadar süre verdi o zamana kadar bir telefona karar vermem gerekiyor eğer Samsung Galaxy M11 alınmaz diyorsanız 3100TL gibi bir bütçem var 32/3GB ya da 64/4GB telefon önerilerinizi yazmanız beni mutlu edecektir. Teşekkürler ve iyi akşamlar.

Bu telefon tercih edilmez. Bunun yerine Xiaomi Redmi Note 8 tercih edilmesi daha doğru olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı