varol61 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #21 M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz
M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 21 Ağustos 2025 #22 varol61 dedi: M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Oem kilidini aç twrp flashla gerisi basit.
varol61 dedi: M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz M205FDDS9CWB1 kurulu . ancak ne twrp kurabildim nede root yapabildim. ve bu sebeple LineageOS kuramıyurm yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Oem kilidini aç twrp flashla gerisi basit.