Samsung Galaxy M20 (SM-M205F) Download Moda Almak

TWRP kurup cihazı yeniden başlattım ve Only Official Released Binaries Are Allowed To Be Flashed hatasını verdi. Bu hatanın sebebini detaylıca anlatırsanız bir daha aynı hatayı yapmam.

Telefonu Download moda alabilsem Odin yardımıyla Stock ROM atacağım. Fakat yapmadığım tuş kombinasyonu kalmadı. Nasıl download moda alabilirim bu cihazı?

Edit sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü bilmiyorum. Şans eseri olsa gerek. Galiba Ses + ve Ses - ye birkaç saniye basılı tutarak çözdüm. Bu arada önce şarj kablosunu bilgisayara bağladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
TWRP kurup cihazı yeniden başlattım ve only official released binaries are allowed to be flashed hatasını verdi. Bu hatanın sebebini detaylıca anlatırsanız bir daha aynı hatayı yapmam.

Telefonu download moda alabilsem Odin yardımıyla stock ROM atacağım. Fakat yapmadığım tuş kombinasyonu kalmadı. Nasıl download moda alabilirim bu cihazı?

Edit sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü bilmiyorum. Şans eseri olsa gerek. Galiba ses + ve ses - ye birkaç saniye basılı tutarak çözdüm. Bu arada önce şarj kablosunu bilgisayara bağladım.

Aynı sorunu yaşıyorum download moda giremiyorum daha detaylı anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı