Samsung Galaxy M20 vs Xiaomi Mi 8 Lite

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
Arafta kaldım arkadaşlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Aşırı yüksek grafik gerektiren oyun oynamıyorum ve telefonu zorlayacak kadar işlemler yapacak işler yapmıyorum. Kamera falan hiç önemli değil zaten olmasa da olur kafasındayım. İşlemci gücü, batarya ömrü, arayüz gibi şeyler benim için daha ön planda. Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam Mi 8 Lite telefonunu seçerdim. Samsung telefonlarını fiyat politikalarından dolayı çok pahalı sattıklarını düşünüyorum. Ondan dolayı pek sevmiyorum Samsung telefonlarını. Zaten Mi 8 Lite işlemci olarak M20'den bir tık önde. Bu da performansa direkt etki edecek bir durum. Karar senin ama ben olsam Mi 8 Lite alırdım.

Bence yeni tanıtılan modellerin piyasaya girmesini bekle. Bu söylediğin 2 telefon arasında Mi 8 lite hem daha ucuz daha daha donanımlı bence.

Mesela Samsung M30 A30 ve A50 modellerinin çıkmasını bekle. Veya Redmi note 7 vb modelleri bekle. Bunlar piyasaya çıkınca bu söylediğin modellerde biraz ucuzlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı