B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Ağustos 2020 #11 M31 Android 10 ile çıktı 11,12 alacak. A51 Android 10 ile çıktı 11,12,13 alacak.
Semih Apdik Hectopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 19 Ağustos 2020 #12 baran_basaran dedi: M31 Android 10 ile çıktı 11,12 alacak. A51 Android 10 ile çıktı 11,12,13 alacak. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba?
baran_basaran dedi: M31 Android 10 ile çıktı 11,12 alacak. A51 Android 10 ile çıktı 11,12,13 alacak. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #13 A50/51 öneririm. Samsung M serisi performans olarak pek yeterli değil.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ağustos 2020 #14 gleran dedi: A50/51 öneririm. Samsung M serisi performans olarak pek yeterli değil. Genişletmek için tıkla... M31,A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı,yani performanslarıda aynı.
gleran dedi: A50/51 öneririm. Samsung M serisi performans olarak pek yeterli değil. Genişletmek için tıkla... M31,A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı,yani performanslarıda aynı.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #15 baran_basaran dedi: M31, A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı, yani performansları da aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'i duşuk diyebiliyorum.
baran_basaran dedi: M31, A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı, yani performansları da aynı. Genişletmek için tıkla... RAM'i duşuk diyebiliyorum.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ağustos 2020 #16 Semih Apdik dedi: Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung, 3 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Açıkladı Samsung, 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak telefonların listesini yayınlandı. BildiÄiniz gibi Samsung Note 20 modellerinin tanıtıldıÄı Unpacked www.technopat.net gleran dedi: RAM'i duşuk diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var.
Semih Apdik dedi: Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung, 3 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Açıkladı Samsung, 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak telefonların listesini yayınlandı. BildiÄiniz gibi Samsung Note 20 modellerinin tanıtıldıÄı Unpacked www.technopat.net gleran dedi: RAM'i duşuk diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var.
Semih Apdik Hectopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 19 Ağustos 2020 #17 Galaxy M21 Kulaklık Kampanyalı Galaxy M31 sizce hangisi ya? Kulaklık çok güzel ama acaba fiyatı içine mi katmışlar çok anlayamadım. Ne düşünüyorsunuz? gleran dedi: RAM'i duşuk diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... 6 işimi görür ya baran_basaran dedi: Samsung, 3 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Açıkladı Samsung, 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak telefonların listesini yayınlandı. BildiÄiniz gibi Samsung Note 20 modellerinin tanıtıldıÄı Unpacked www.technopat.net Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Galaxy M21 Kulaklık Kampanyalı Galaxy M31 sizce hangisi ya? Kulaklık çok güzel ama acaba fiyatı içine mi katmışlar çok anlayamadım. Ne düşünüyorsunuz? gleran dedi: RAM'i duşuk diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... 6 işimi görür ya baran_basaran dedi: Samsung, 3 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Açıkladı Samsung, 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak telefonların listesini yayınlandı. BildiÄiniz gibi Samsung Note 20 modellerinin tanıtıldıÄı Unpacked www.technopat.net Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ağustos 2020 #18 Semih Apdik dedi: Galaxy M21 Kulaklık Kampanyalı Galaxy M31 sizce hangisi ya? Kulaklık çok güzel ama acaba fiyatı içine mi katmışlar çok anlayamadım. Ne düşünüyorsunuz? 6 işimi görür ya teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM, M21 48mp kamera-4gb RAM. Onun dışında aynı telefonlar işlemci,ekran,tasarım vs. .
Semih Apdik dedi: Galaxy M21 Kulaklık Kampanyalı Galaxy M31 sizce hangisi ya? Kulaklık çok güzel ama acaba fiyatı içine mi katmışlar çok anlayamadım. Ne düşünüyorsunuz? 6 işimi görür ya teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM, M21 48mp kamera-4gb RAM. Onun dışında aynı telefonlar işlemci,ekran,tasarım vs. .
Semih Apdik Hectopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 21 Ağustos 2020 #19 baran_basaran dedi: Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM, M21 48mp kamera-4gb RAM. Onun dışında aynı telefonlar işlemci,ekran,tasarım vs. . Genişletmek için tıkla... Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde??
baran_basaran dedi: Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM, M21 48mp kamera-4gb RAM. Onun dışında aynı telefonlar işlemci,ekran,tasarım vs. . Genişletmek için tıkla... Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde??
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Ağustos 2020 #20 Semih Apdik dedi: Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde?? Genişletmek için tıkla... 4gb ram șimdi yeterli fakat, ilerleyen yıllarda yetmeyebilir. Misal A50(6gb) cep telefonumda hiç bir șey açık değil iken 2gb boș diyor. Ne ara kullanıyorsun okadar RAM'i? (Tabi 1yıldır kullanıyorum içerisi RAM katili uygulamalarla dolu.)
Semih Apdik dedi: Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde?? Genişletmek için tıkla... 4gb ram șimdi yeterli fakat, ilerleyen yıllarda yetmeyebilir. Misal A50(6gb) cep telefonumda hiç bir șey açık değil iken 2gb boș diyor. Ne ara kullanıyorsun okadar RAM'i? (Tabi 1yıldır kullanıyorum içerisi RAM katili uygulamalarla dolu.)