- Makaleler
- 4
M31 Android 10 ile çıktı 11,12 alacak.
A51 Android 10 ile çıktı 11,12,13 alacak.
Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba?M31 Android 10 ile çıktı 11,12 alacak.
M31,A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı,yani performanslarıda aynı.A50/51 öneririm. Samsung M serisi performans olarak pek yeterli değil.
M31, A50 ve A51 işlemci ve grafik yongaları neredeyse aynı, yani performansları da aynı.
Anladım teşekkür ediyorum. Peki bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba?
Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var.RAM'i duşuk diyebiliyorum.
6 işimi görür yaRAM'i duşuk diyebiliyorum.
teşekkürler![]()
Samsung, 3 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Açıkladı
Samsung, 3 yıl boyunca Android güncellemesi alacak telefonların listesini yayınlandı. BildiÄiniz gibi Samsung Note 20 modellerinin tanıtıldıÄı Unpackedwww.technopat.net
Arkadaşım,hepsinin 4 ve 6 gb seçenekleri var.
Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM,Galaxy M21 Kulaklık Kampanyalı Galaxy M31 sizce hangisi ya? Kulaklık çok güzel ama acaba fiyatı içine mi katmışlar çok anlayamadım. Ne düşünüyorsunuz?
6 işimi görür ya
teşekkürler
Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde??Dostum, M31 64mp kamera-6gb RAM,
M21 48mp kamera-4gb RAM.
Onun dışında aynı telefonlar işlemci,ekran,tasarım vs. .
4gb ram șimdi yeterli fakat, ilerleyen yıllarda yetmeyebilir.Anladım değmez o zaman ya telefonum iyi olsun kulaklık bi şekilde olur herhalde??![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.