Samsung Galaxy M34 alınır mı?

764025

Centipat
10.000 lira bütçem var. Kardeşime alacağım. Oyun sosyal medya vs. her şeyi göz önünde bulundurursak daha iyisi var mıdır bu bütçede? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Kesinlikle alınır.Ekran tazelemesi 120 hz güzel,işlemcisi iyi,bataryası 6000 mah çok iyi,kamerasıda çok güzel,zaten yeni bir telefon olduğu için uzun bir süre güncelleme desteğide alacak.Daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum.

Bende A34 var. M34 ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum fakat tavsiye ederim. 2024 yılı için yeterli bir cihaz ve 5 yıl mı 6 yıl mı ne güncelleme garantisi var. Uzun süre rahat kullanırsın.

Kardeşinin bir telefondan beklentisi nedir ? Eğer beklentileri varsa cihazın özelliklerine iyi bak derim zira hüsran yaratabilir ( kamera ses ve oyun performansı kısmında ) ha kardeşin küçükse ve hediye alacaksan gideri var. Bu bütçeler hep giriş seviyesi olduğundan bu tarz cihazlardan çok birşey beklememek lazım.

Bu arada ekranının 120hz olması amoled olması vs. bence hep kağıt üzerinde zira ZAMsung'un 80bine sattığı cihazdada amoled ekran ve 120hz bulunuyor. Sizce bu iki cihazın ekran kaliteleri aynı mı ?

Bende A34 var. M34 ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum fakat tavsiye ederim. 2024 yılı için yeterli bir cihaz ve 5 yıl mı 6 yıl mı ne güncelleme garantisi var. Uzun süre rahat kullanırsın.
Bendede A34 var dediğin gibi iyi telefon ama son zamlarla fiyatı bayağı arttı arkadaş bütçe 10000 tl yazmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı