Samsung Galaxy M51 hızlı şarj kullanılmalı mı?

Makaleler
1
Bugün, sipariş verdiğim M51 telefonum sonunda bana ulaştı ancak aklıma takılan bir şey var. Ben sürekli hızlı şarj ile şarj edersem telefonun bataryası çabuk yıpranmaz mı? Eğer batarya yıpranırsa kaç liraya değiştiriliyor? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bir sorun olmaz.
2 Senedir A9 kullanıyorum hep hızlı şarj ile şarj ediyorum.
Gece yatarken şarja takıyorum sabaha kadar şarjda duruyor her hangi bir sorun oluşmadı, oluşacağını da düşünmüyorum. Akıllı batarya var bunlarda dolunca elektrik almıyor.
Telefonun şarjını bitirene kadar kullanmayın, minimum %5-10 arası şarja takın.

Bir sorun olmaz.
2 Senedir A9 kullanıyorum hep hızlı şarj ile şarj ediyorum.
Gece yatarken şarja takıyorum sabaha kadar şarjda duruyor her hangi bir sorun oluşmadı, oluşacağını da düşünmüyorum. Akıllı batarya var bunlarda dolunca elektrik almıyor.
Telefonun şarjını bitirene kadar kullanmayın, minimum %5-10 arası şarja takın.
Endişelendirdi biraz açıkçası ancak sizde bir sorun olmadıysa umarım bende de olmaz. 7000mAh batarya hızlı şarj dışında çekilmez zaten ve hızlı şarj açıkken bile 2 saatte doluyormuş batarya.
Yıpranmaz endişe etmeyin.
Teşekkür ederim cevabınız için endişelendim biraz.
A50 1 yıldır kullanıyorum sürekli hızlı şarj ile.
Bir düşüş olsa da anlık kapanma, çabuk bitme vs. olmuyor.

Ayrıca o telefonun pili çok büyük, tam şarj dolumunu beklemek ciddi zaman kaybı olur.
Teşekkür ederim zaten hızlı şarj ile 2 saatte doluyormuş hızlı şarj etkin olmadan kaç saatte dolar kim bilir.

Oyun testi, kamera testi veya batarya testi yaptınız mı hocam? Benimde aklımda bu model var. Bataryası için almak istiyorum. Oyunlarda falan şarj düşüşü ne durumda? Deneme şansınız olursa lütfen yorumlayın :)

Oyun testi, kamera testi veya batarya testi yaptınız mı hocam? Benimde aklımda bu model var. Bataryası için almak istiyorum. Oyunlarda falan şarj düşüşü ne durumda? Deneme şansınız olursa lütfen yorumlayın :)
Snapdragon 730 olması lazım, gayet iyi bütün oyunları yüksek ayarlada oynatır.
Pile değinmiyorum bile 2 gün rahat götürür.
Kamerasi zayıf nokta bu telefonun.
Ve plastik kasa.

Kamera gerçekten çok tatmin etti beni. Batarya bana %55 olarak geldi ve aktif kullanım sonrası şuan %43. Henüz bir oyun testi yapmadım PUBG Mobile vs. sadece Among Us indirip oynadım. Bu akşam PUBG performansını yorumlarım.

Kamera gerçekten çok tatmin etti beni. Batarya bana %55 olarak geldi ve aktif kullanım sonrası şuan %43. Henüz bir oyun testi yapmadım PUBG Mobile vs. sadece Among Us indirip oynadım. Bu akşam PUBG performansını yorumlarım.
Bekliyorum, teşekkürler. Isınma veya kasma olursa da belirtirsen sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı