Samsung Galaxy M55 Tasarımı Sızdırıldı

Eki Görüntüle 2148167
Samsung Galaxy M55 modeli yakında tanıtılacak. Bu tanıtımdan önce telefonun tasarımı ve temel özellikleri sızdırıldı. Buna göre cihaz bizi 120 Hz yenileme hızına ve 1000 nitlik parlaklığa sahip 6.7 inçlik super AMOLED+ ekranla karşılayacak. Bu ekrana 12 GB'a kadar RAM ve 128/256 GB depolama alanı seçenekleriyle eşleştirilmiş Snapdragon 7 gen 1 yongası eşlik edecek. Arkadaki […]

Devamı: Samsung Galaxy M55 Tasarımı Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Fiyatı tahminen ne kadar olur.
 
El kavraması vb kişisel tercihe göre değişir nedenini 2 saat anlatmam burda s23fe bedava verseler almam demişsiniz apple seven birisi olarak kusura bakmayın ama koşa koşa gidip alırsınız amiral gemisi android cihazı boşuna gömmenize gerek yok.
Gömmedim zaten. Almam da demedim. El kavramasında ben bir sorun görmedim ince çerçevelilerde. S23 FE'nin çerçevelerinin kalın oldugu bir gerçek, cihazın kalın oldugu da bir gerçek. O fiyat bandında başka kalın çerçeveli cihaz yok.
iPhone 11 dışında. Onu da zaten asla önermem.
 
Kasa kalinligindan bahsediyorsaniz ince telefon kalmadi ki artik. Ekran cercevesini diyorsaniz bence de ince olmak zorunda. Diger turlu yan sanayi ekran takilmis gibi hissediyorum.
 

Geri
Yukarı