Samsung Galaxy Note 2 - Gamepad bağlama!!

BlueBurN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
YouTube'da Oyun Kulesi Yöneticisi
Meraba arkadaşlar. Ben galaxy note 2'ye gamepad bağlamaya çalışıyorum. Google play'den bir uygulama indirdim telefona. Gamepad'i usb ile bağlıyabiliyorum ama bende wireless xbox 360 kolu var, onu nasıl bağlarım? Bir bilgisi olan lütfen yardım etsin. Başka bir program da önerebilirsiniz.

Xbox kolunun USB ile bağlanan bir alıcısı var. PC'ye normalde onu takıyorum, yardım ederseniz çok mutlu olurum.

1. Download: USB/BT Joystick Center app > Google Play. $4.79.
  2. Download: USB/BT Joystick2Touch.
  3. Kontrolcüyü tablete bağlayın. Bu iş için OTG kablo kullanabilirsiniz.
  4. USB/BT Joystick Center ana uygulamasını açın.
  5. otomatik olarka bulmazsa “search” deyin. Bulunca kontrolcünün adına tıklayın.
  6. En üst kısımdan Joystick IME ve J>T butonlarını üzerine tıklayarak devreye sokun.
  7. Kontrolcüde kullanmayacağınız bir tuşu “Touch Edit – M” tuşuna atayın. Bunun için Touch Edit – M butonuna tıklayın kontrolcüden atamak istediğiniz tuşa basın.
  8. Uygulamayı kapatmak için geri tuşuna basın.
  9. Kontrolcüyü ayarlamak istediğiniz oyunu açın ve ardından az önce atadığınız Touch Edit – M tuşuna basın.
  10. Artık bu aşamada atamak istediğiniz tuşa Joystick üzerinden basılı tutup sonra da dokunmatik ekranda istediğiniz tuşa basarak tuş yapılandırmasını gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin kontrolcüden tetiğe basılı tutun. Ardından da oyuna geçin ve burada da ateş etme tuşuna basılı tutun. Bu işlemi yaptığınızda ufak bir gümüş simge bu noktada ortaya çıkacaktır.
  11. Oyun ve kontrolcü ile arada olmasını istediğiniz bütün tuşları programlayın.
  12. İşlem bitince Touch Edit – M tuşuna tekrar basıp ayarları kaydedin.

Bu işlem için telefonunuzu root etmeniz gerekmekte.

İlk olarak rehber için teşekkürler. Root yaptım galiba :)
1. sorum bundan sonra uygulamaların yüklenme yerini nasıl değiştiricem, kısaca anlatılabilecek düzeyde ise açıklarmısın ?
2. sorum root la yapabiliceğim(bazı programların çalışmasını sağlamak dışında) artı olarak bana yarar sağlıyabilicek temel şeyler neler olabilir?

Uygulamaları SD karta taşımak için Link2SD yükleyin. İstediğiniz uygulamayı seçip taşımanız yeterli :) Çok basit yani ;)

İkinci sorunuz çok geniş bir konu. Stok uygulamaları silmekten tutun da DNS ayarlarını değiştirmekten cihaza istediğiniz ROM'u atmaya kadar büyük bir özgürlük sunuyor root. Telefonda eskiden User idiniz, artık Administartor'sunuz.

Teşekkürler :) Link2SD gibi bir uygulama arıyordum dünden beri. Yavaş yavaş öğreniyorum bakalım neler yapabilicem :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı