Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2022 yılında alınabilir mi?

Bütçe
13000

tuzkral

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar şu an iPhone 7 32 GB hafızalı modeli kullanıyorum, telefon artık bana şarj ve tarayıcı konusunda sıkıntı yaratıyor ve günde en az 3-4 kere şarj ediyorum ve telefon artık değişim istiyor en azından ben öyle düşünüyorum, yeni bir iPhone alsam 13 almak istiyorum ancak şu an 15 bin TL civarında, ancak IPhone'lardan biraz sıkıldım sanki ve Android'e geçiş yapmak istiyorum bunun en büyük sebebi şarj ve ekran vb Android'in daha fazla göz boyayıcı işlevleri. Note 20 Ultra modeli oldukça ilgimi çekti telefonu mediamarkta elime aldım ve ekranı muazzam geldi ve telefon üst seviye olduğunu belli ediyor, işlemcisi sıkıntılı olduğunu duydum ancak günlük kullanımda bana ne gibi sıkıntı çıkarır bilemiyorum, telefonla yapacaklarım, sık sık tarayıcı, günde 1-2 saat oyun (Mobile Legends) ve de çokca YouTube'i. Instagram, Facebook, Twitter gibi uygulamalarım yok bu tarz temel kullanımda beni 4-5 yıl götürür mü sizce?

Arkadaşım, işlemci şu bu diyenlere bakma. Şu an alınabilecek en iyi telefon Note 20 Ultra. S21 Ultra kalın, büyük ve inan değmez. Aldırış etme, gönül rahatlığıyla al Note 20 Ultra'yı.

Şu an alınabilecek en iyi telefon Note 20 Ultra. S21 Ultra kalın, büyük ve inan değmez
Note 20 Ultra ekran olarak S21 Ultra modelinden daha büyük. S21 Ultra büyükse Note 20 Ultra daha da büyük. İşlemcisi falan da kötü Note 20 Ultra modelinin. Note 20 Ultra modeli de alınabilecek en iyi telefon da değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı