Samsung Galaxy Note 3 MicroSim

Samed Mutlu

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
416
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, benim sorum teyzemin aldığı Samsung Galaxy Note 3 telefon ile ilgili telefonu benim uzaktan yardımım ile telefonu kutusundan çıkarıp açmayı başardık ama sıkıntımız bitmiş değil. Bu sıkıntılarla ilgili sorularım olucak. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

İlk sorum teyzemin eski sahip olduğu telefon tuşlu bir nokia telefondu. Bu yüzden normal büyük boy simkart takılıydı ama şimdi o simkartı note 3' e takmaya çalıştığımızda büyük geldiğini farkettik. Sanırım note 3' e microsim oluyormuş, tam bilgim yok. Biraz araştırdım şuanki simkartı kesme yöntemiyle olabiliceğini öğrendim. Bu işin doğruluğu nedir ve de telefoncuya gitse yaparlar mı ?

İkinci sorum ise telefon daha yeni açıldı. Kaç saat şarjda kalması gerektiği hakkında bilgimiz yok. Bu konu hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell, Avea, Vodafone'dan hangisine aitse hat onun iletişim merkezine gidin. Bir dakikada SIM'ı kesip dönüştüreceklerdir. Şarj konusunda belirli bir değer yok sanırım dolana kadar şarj edebilirsiniz. Şu konuda sorulmuş, arkadaşlar o şekilde yanıtlamışlar. Bir sıkıntı olmayacaktır.

Galaxy Note 3 te ilk sarj | Technopat Sosyal
 
İkinize de teşekkür ederim. Telefonun kullanıcısın teknoloji ve telefon konusun da bilgisi yok denebilir. Benim de telefonum olmadığı için bilgim yok. Onun için bir isteğimde kullanırken nelere dikkat etmeli telefonun başka incelikleri var mı vb. şeyler hakkında kısa ve öz bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu izlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona gereksiz uygulamalar yüklemekten kaçın. Bilmediğin şeyleri yükleme yani. Google Play Store'da bir sürü ıvır zıvır uygulama var. Onları yüklersen telefonun yavaşlar. Bazıları da virüslü oluyor.

Telefonu şarjda çok uzun süre bırakma. Ayrıca şarj ederken kullanmamaya çalış mümkün olduğunca.
 
Ben tablet alınca sormuştum. Orada ki kişi şarjı %5 gelinceye kadar kullan, sonra %100 olana kadar kullanma dedi. Çünkü ilk şarj önemliymiş, ne kadar doğru bilemem ama benim parlaklık sonda Wifi filan 4-5 saat idare ediyor. Ama sadece internet de değil oyunda çok oynuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı