Samsung Galaxy Note 3 Neo format atılmıyor

Aral06

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Telefonu açacaktım açmaya çalıştığımda Samsung yazısında kaldı. Ben de format atayım dedim. Format atmayı denedim ilk başta format atıldı gibi oluyor. Sonra da yeniden başlattığımda ortada "hata!" Diye yazı gördüm ve format atmadı. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Telefonu açacaktım açmaya çalıştığımda Samsung yazısında kaldı. Ben de format atayım dedim. Format atmayı denedim ilk başta format atıldı gibi oluyor. Sonra da yeniden başlattığımda ortada "hata!" Diye yazı gördüm ve format atmadı. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Telefonun Türkiye son yazılımını indirin. Odin programını ve Samsung Galaxy Note 3 Neo sürücülerini de indirin. Cihazınızı download moda alarak yazılımı yeniden yükleyin. İnternette yazılım yükleme ile alakalı rehberler mevcut yararlanabilirsiniz.

Telefonun Türkiye son yazılımını indirin. Odin programını ve Samsung Galaxy Note 3 Neo sürücülerini de indirin. Cihazınızı download moda alarak yazılımı yeniden yükleyin. İnternette yazılım yükleme ile alakalı rehberler mevcut yararlanabilirsiniz.
Download moda aldığımda şunu diyor. "Warning a custom os can cause critical problems in phone and installed applications" falan diyor. Ben de bunu denediğimde olmamıştı.

Download moda aldığımda şunu diyor. "Warning a custom os can cause critical problems in phone and installed applications" falan diyor. Ben de bunu denediğimde olmamıştı.
Custom Rom dediği cihazın orjinal sürümü dışında başka bir yazılım kurulduğunu söylüyor. Dediğim gibi orjinal yazılımı yeniden yükleyin. Sorun giderilecektir.

Hocam benim demek istediğim Samsung yazısında şu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• 20201115_215512[1].jpg
    20201115_215512[1].jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 51
Hocam Galaxy Note 3 Neo stock rom yükleme şeklinde Google araması yapın. En yeni rehberden faydalanarak cihaza yazılım yüklemesi yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı