Aral06
Hectopat
Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum.Bekliyorum ve olacağını şimdiden görüyorum.
Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum.Bekliyorum ve olacağını şimdiden görüyorum.
Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum.
Deniyorum hocam.Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.
Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor.Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.
Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim.Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.
Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir.Deniyorum hocam.
Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor.
Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim.
Bende öyle seçenek yok bir kaç gün önce işaretleyebiliyordum.Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.