Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 15 Kasım 2020 #11 RuthlessGrey dedi: Bekliyorum ve olacağını şimdiden görüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum.
RuthlessGrey dedi: Bekliyorum ve olacağını şimdiden görüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 16 Kasım 2020 #12 Silinen üye dedi: Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.
Silinen üye dedi: Hocam stock rom yüklemeye çalıştığımda sadece premiumlar indirebilir diye bir yazı yazıyor yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın.
Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 16 Kasım 2020 #13 RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor. RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor. RuthlessGrey dedi: Hocam free indirme seçeneği için üye olup giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 19 Kasım 2020 #14 Silinen üye dedi: Deniyorum hocam. Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor. Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir.
Silinen üye dedi: Deniyorum hocam. Giriş yaptım fakat hala fast download var ona basıyorum premium seçenekleri geliyor. Çok ama çok teşekkürler düzeltebildim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir.
Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 22 Kasım 2020 #15 RuthlessGrey dedi: Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle seçenek yok bir kaç gün önce işaretleyebiliyordum.
RuthlessGrey dedi: Rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz diğer forumda ki arkadaşlar da yararlanabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle seçenek yok bir kaç gün önce işaretleyebiliyordum.