Samsung Galaxy Note 3 Neo Samsung yazısında kalıyor

bysemih58

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Note 3 Neo N7500 telefonum haftada 3-4 kere donuyor ve kendini kapatıyor açılırken Samsung yazısında kalıyor hard reset atınca 1-2 gün düzgün gidiyor sonra tekrar kapanıyor. Bu sefer de ROM atınca düzeliyor daha önce KitKat sürümü vardı son 7 aydır lolipop yüklü ama ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Farklı ROM da yüklense Samsung yazısında kalma devam ediyor ve önceden ayda 1 takılma oluyorsa şimdi haftada 3-4 kere olmaya başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Telefon ısrarla beni değiştir diye bağırıyor diyebiliriz. Planlı eskitmeden kaynaklı, donanımsal ve yazılımsal olarak artık eskimiş ve sağlıklı çalışamıyor. Sana bir çözüm versek dahi kısa bir süre sonra tekrar bozulacaktır yani en sağlıklısı yeni bir cihaza geçmendir.

Hiçbir çözümü yok mu? Telefon fiyatları malum orta seviye bir şey alsam 3-4 bin kafadan gidecek. Anakart değiştirsem düzelme ihtimali nedir acaba? 2014'ten belli kullandığım telefon hiçbir sorunu sıkıntısı olmadı bu zamana kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı