Samsung Galaxy Note 4 (SM910C) ve Android 5.0.1 Lollipop

ibrahim salimov

Hectopat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
Hukuk öyrencisi
Merhaba arkadaşlar, aylarca bekledim, bir şey çıkmayacağını görünce kendim Samsung Galaxy Note 4'e (SM910C) orijinal ROM kurdum. Polonya'dan olan bu ROM'la nihayet dün Android'in 5.0.1 güncellemesini siftah yaptım.;) Çok beğendim, halen güncelleme bekleyenler varsa bence ROM'la halledin gitsin, Root yok bir şey yok. Garanti kapsamı dışına da sokmuyor telefonu. Ve en sevdiğim özelliyi de nihayet Dalvik'i kaldırıp, ART'ı sabitlemişler. Genel sistem performansı daha da yükseltilmiş. Akıcı bir hale gelmiş.

Android 5.0.1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduk da şarj sürem azaldı sanki. :/ 2-3 günde 1 şarj ediyodum, sık kullanırsam 1.5 gün. Şimdi Sık kullanımda 1 gün falan. bu da 5.0.1 kurduğum cihazın şimdiki hali.
ilgi duyan geçebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafnun kardeş, dün yetkilerim kısıtlanmışdı. Yazamamışdım. Onu SamMobile.com adresinde aradım kendi telefonuma uyan romu buldum, Polonya romu. Onu indirdikden sonra Odin ile telefonuma yükledim. Şimdi ben onun tam rehberini hazırladım, youtube kanalında yerleşdirdim. Ama Azerice anlatdım. anlaya bilecekseniz ben linkini veririm, izlersiniz.

Kafnun kardeş, dün yetkilerim kısıtlanmışdı. Yazamamışdım. Onu SamMobile.com adresinde aradım kendi telefonuma uyan romu buldum, Polonya romu. Onu indirdikden sonra Odin ile telefonuma yükledim. Şimdi ben onun tam rehberini hazırladım, youtube kanalında yerleşdirdim. Ama Azerice anlatdım. anlaya bilecekseniz ben linkini veririm, izlersiniz.
sen ver ben bakarım. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı