Samsung Galaxy Note 5 Kullanıcıları

algor

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2015
Mesajlar
59
Yer
KONYA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
Herkese merhabalar,

Dün itibari ile Samsung Galaxy Note 5 sahibi oldum. Kullanan arkadaşlarla fikir alışverişi ve deneyim paylaşımı yapmamızın uygun olacağını düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Note 4 kullanıcısıyım. Note 5 cihazında en çok imrendiğim şey Air View, Edge Kişileri gibi yandan çıkıyor oluşu.

Bu arada cihazınız çok güzel bir cihaz. Piyasanın en hızlı cep telefonu. Servissiz ve kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
 
Ben de çok memnunum gayet güçlü bir cihaz . Fakat telefon 2.3 saat bekledikten sonra ekranı açmaya çalıştığımda 5sn bekletiyor touchwiz hatası yazıyor. Heralde güncellemeyle çözülebilir .
 
Cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyi dener misiniz? Eğer yine TouchWiz hatası veriyorsa serviste orijinal Türkiye yazılımını tekrardan yüklettirin. Satışa sunduğu cihazların ROM'ları sıfır hatalı olarak sunuyor Samsung. Belki sizin cihazınızda ROM kurulumu esnasında bir sorun çıkmış olabilir.
 
Şarjı içiyor adeta... Cihazı yeni aldım daha bir kaç gün oldu. Bazı sitelerde arkadaşlar zamanla düzeliyor filan demişler doğrumu acaba?
 
Bende de note 5 var ancak oyle sorunlar yok. Takilma vardi ama o da gecti guncellemeyle.
 
Yalniz bi sey soracagim arkadaslar. Elimizi ekranin uzerinden kaydirarak ekran goruntusu alma bende calismiyor. Ayarlardan aktif ettim ancak calismiyor. Fikri olan var mi?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı