Fakat Note5 ve 6S de sd kart girişi yok. İkiside 4K video çekebilen cihazlar öyle bir tane 4K videoyla hafızayı doldurmak da istemem yani. Bu arada sizin s2 de herhangi bir donma veya kasma olayı yaşanıyor mu ??
Kasma ve donma olayı yok denecek kadar az. Cihazı yeni aldım, önceki bozulmuştu. SD karta da fazla takılma. Şu anda bir sürü bulut SD kart görevi görüyor. 4K biraz aşırıya kaçmak oluyor. S2'de 8mp kamera var ki bu da yeterli bir rakam bence. Bu arada cihazı tam olarak hangi amaçla kullanacağınızı daha net açıklarsanız daha faydalı bilgiler sunabilirim.
İphone 6 64 gb satıp hemen note 5 aldım (ilk incelemesini izlediğim an karar vermiştim ) ekranı gerçekten muazzam ayrıca stylus kalemi çok kullanışlı buldum . Hızlı algılayışı sayesinde not almak ya da bir şeyler çizmek çok keyifli ayrıca gerçeğe çok yakın . Daha önce de android kullandıysan sıkıntı çekmezsin. İphone 6 yı jailbreak li kullanıyordum bazı özelliklerden faydalanmak adına . Ortaya çıkan Güvenlik açığı nedeniyle hemen satıp note 5 aldım . gayet stabil şu anda . Samsung 4 gb ram ile zamanla şişme durumlarını onarmış gibi gözüküyor.
Sonuç olarak note 5 yeni tasarım anlayışıyla, ekran konusundaki üstünlüğüyle ve ve iphone dan yine de ucuz oluşuyla bence iyi bir alternatif olmaktan öte premium bir seçenek olarak göze çarpıyor.