Samsung Galaxy Note 5 Touchwiz Sorunu

Sendto

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Telefonu aldığınızdan beri yazılımla ilgili bir sorun yaşadınız mı ? Elbette daha çok yeni çıktı ama herkesin bildiği üzere Samsung touchwiz olarak çöp !

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana Tecnopat Not5 incelemesini öneririm. Soru mu soruyorsun telefonumu kötülemeye çalışıyorsun anlamış değilim.

Sana Tecnopat Not5 incelemesini öneririm. Soru mu soruyorsun telefonumu kötülemeye çalışıyorsun anlamış değilim.
Zaten izledikten sonra açtım bu konuyu. Hayır ben S3 kullanıcısıydım ama çok sorun yaşadım. Şimdi telefon değiştireceğim. Bugün 6S de çıkacak. İkisinden birini alacağım. Evet, Samsung'u eskiye göre belki kıyaslamamak lazım ama dediğim gibi beni çok hırpaladı. Telefon delirtti, o yüzden çok ikilemde kaldım. Kafamda soru şu; Note 5 ya da i6S.

Kalem ihtiyacınız yoksa S6 da önerebilirim. Zaten Note 5, S6'nın Note versiyonu hali. Arayüzünde hiçbir sorun yok denilebilir.

S3 kullanıcısı olarak Note 5 kötü diyemezsiniz. S3 nerde, Note 5 nerde. Samsung artık hatalarını telafi ediyor ve Touchwiz sorunu da tamamen ortadan kalkmış durumda.

Touchwiz arayüzü eskisi gibi değil fakat hâlâ Touchwiz arayüzünde RAM kullanım yüzdesi çok fazla. Note 5'teki 4 GB RAM kendini burada konuşturuyor.

Touchwiz arayüzü eskisi gibi değil fakat hâlâ Touchwiz arayüzünde RAM kullanım yüzdesi çok fazla. Note 5'teki 4 GB RAM kendini burada konuşturuyor.
Çok fazla denemez RAM kullanımı yeni TW için. 3 GB RAM'e sahip olan S6, boştayken %60 civarında seyrediyor. Note 5'i inceleme fırsatım olmadı ama onun da bu civarlarda olduğundan eminim.

Galaxy S6 gayet stabil ve hızlı, S3 kullanıp eleştiremezsin Note5'i, gördüğüm en hızlı telefon S6. RAM konusunda da şöyle bir şey var adamlar fazla fazla RAM'i koymuşlar sen kullanırken telefon RAM doldu hata vs. gibi şeyler olmuyorsa neden takıyorsun. Hani 4GB RAM olunca 3000-4000 lira olsa fiyatı anlarım, çok RAM göz çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…